20.2 C
Santorini
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

“Ζυθογνωσία” στις 14-15 Οκτωβρίου, στην Αθήνα

Share

Οι λάτρεις της μπίρας δίνουν ραντεβού το Σαββατοκύριακο 14-15 Οκτωβρίου στην έκθεση Ζυθογνωσία, στην Αθήνα. Μια έκθεση αφιερωμένη στις μικροζυθοποιίες και στις “premium” μπίρες, στις πιο όμορφες και συναρπαστικές μπίρες που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά.

Ανάμεσα στους εκθέτες, οι επισκέπτες της έκθεσης θα μπορούν να δοκιμάσουν μπίρες από τρεις μικρές ζυθοποιίες των Κυκλάδων.

Από τη Ζυθοποιία Σαντορίνης τις φρέσκιες και αφιλτράριστες Yellow Donkey, Red Donkey και Crazy Donkey. Από τη Μικροζυθοποιία Κυκλάδων στην Τήνο τις μπίρες ΝΗΣΟΣ Pilsner, τη ΝΗΣΟΣ Βιολογική, την 7 Μποφόρ – Strong Dark Pilsner και την ΝΗΣΟΣ Θολή. Από τη Ζυθοποιία Μυκόνου τις μπίρες Mikónu.

Η έκθεση θα φιλοξενηθεί στο Ζάππειο Μέγαρο. Η είσοδος γίνεται με την αγορά εισιτηρίου που κοστίζει 12 ευρώ. Στην τιμή του εισιτηρίου περιλαμβάνεται το αναμνηστικό ποτήρι γευστικών δοκιμών, ο κατάλογος της έκθεσης με όλες τις μπίρες που παρουσιάζονται φέτος στη Ζυθογνωσία, καθώς και βραχιολάκι για απεριόριστες εισόδους κατά τη διάρκεια του διημέρου.

Ώρες λειτουργίας: 12:00-21:00

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση
The Wine Bar at Heliotopos, Santorini - The cave

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη