Διαφημιστική καμπάνια του ΕΟΤ σε Ηνωμένο Βασίλειο, Γερμανία, Πολωνία μέσω Ryanair

eot_greeceΣε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη διαφημιστική ενέργεια του ΕΟΤ σε συνεργασία με την εταιρεία Ryanair, στο πλαίσιο του στρατηγικού επικοινωνιακoύ σχεδιασμού της Υπουργού Τουρισμού κας Έλενας Κουντουρά, για την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου και την ενίσχυση της τουριστικής κίνησης στη χώρα μας κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου.

Τη δράση ενέκρινε ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ κ. Δημήτρης Τρυφωνόπουλος και αφορά σε CRM καμπάνια, που υλοποιείται μέσω αποστολής ενημερωτικών emails με προτάσεις για χαμηλούς ναύλους σε πτήσεις της εταιρείας από Ηνωμένο Βασίλειο, Γερμανία και Πολωνία προς Ελλάδα.

Η προωθητική ενέργεια ξεκίνησε από τις 28 Σεπτεμβρίου, ενώ οι ταξιδιώτες μπορούν να κάνουν κράτηση και να πραγματοποιήσουν το ταξίδι τους στην Ελλάδα μέχρι τέλος Μαρτίου 2017. Η απήχηση της δράσης εκτιμάται ότι θα ανέλθει σε 21 εκατομμύρια μοναδικούς χρήστες.

Όπως δήλωσε ο κ. Τρυφωνόπουλος: «Η επιλογή των αγορών έγινε στοχευμένα, δεδομένου ότι οι δύο πρώτες χώρες είναι παραδοσιακά οι μεγαλύτερες τουριστικές αγορές της Ελλάδας, ενώ η Πολωνία θεωρείται ανερχόμενη αγορά με ιδιαίτερη δυναμική ανάπτυξης».

Η καμπάνια περιλαμβάνει:

  • Την αποστολή ενημερωτικών emails σε όλους τους πελάτες της Ryanair που περιλαμβάνονται στη βάση πελατών της εταιρείας στις τρεις παραπάνω χώρες. Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες βάσεις δεδομένων στον ταξιδιωτικό κλάδο με περισσότερες από 35 εκατ. ηλεκτρονικές διευθύνσεις σε 31 χώρες.
  • Την παράλληλη προώθηση του νέου e-magazine του EOT “Greece On Air”, το οποίο προβάλλει σε 40 σελίδες τις ομορφιές της Ελλάδας με πλούσιο φωτογραφικό υλικό.
  • Την προβολή διαφημιστικών banners για ελληνικούς προορισμούς στις ιστοσελίδες Ryanair των τριών χωρών.
Print Friendly, PDF & Email