Διαγωνισμός φωτογραφίας από το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης

Το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης διοργανώνει διαδικτυακό διαγωνισμό φωτογραφίας, στο πλαίσιο της έκθεσης φωτογραφίας του Robert McCabe “Αναμνήσεις & Μνημεία του Αιγαίου” που θα φιλοξενεί μέχρι τις 19 Μαρτίου.

Οι συμμετέχοντες μπορούν να μοιραστούν μια φωτογραφία από τις δικές τους Κυκλάδες στο Instagram μέχρι τις 30 Μαρτίου με το hashtag #mycyclades, και να μπουν στην κλήρωση για δύο αριθμημένα αντίτυπα φωτογραφιών της έκθεσης του Robert McCabe, υπογεγραμμένα από τον ίδιο τον φωτογράφο.

Θεματικές του διαγωνισμού:
• Παραθαλάσσιοι Αρχαιολογικοί Χώροι
• Κυκλάδες
• Επαγγέλματα
• Παραδοσιακές γιορτές (Πανηγύρια)
• Έθιμα

Σαντορίνη 1963. Θέα προς το νοτιά από την αρχαία Θήρα προς την Περίσσα. Από αριστερά προς τα δεξιά Robert Dillon-Corneck και Dr. Allen Tanney

Η έκθεση του Robert McCabe που διοργανώνεται παράλληλα με την έκθεση «Κυκλαδική Κοινωνία 5000 χρόνια πριν», περιλαμβάνει δύο ενότητες με διαφορετικό θέμα, αλλά με κοινό στοιχείο τις ελληνικές θάλασσες και τον ρόλο που διαδραμάτισαν στις κοινωνίες των ανθρώπων στο Αιγαίο ανά τους αιώνες. Η πρώτη ενότητα με τίτλο «Τα νησιά όπου σταμάτησε ο χρόνος» παρουσιάζει πτυχές της ζωής στο Αιγαίο τις δεκαετίες του 1950 και του 1960. Η δεύτερη ενότητα με τίτλο «By the Sea, by the Beautiful Sea»,  με 33 φωτογραφίες, παρουσιάζει παραθαλάσσιους αρχαιολογικούς χώρους.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση
atlantea ημερολόγιο εκδηλώσεων Σαντορίνης

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση

Σαντορίνη