Φωτεινή Βελεσιώτου και Ανατολή Μαργιόλα την Παρασκευή στη σκηνή του SAF

Μια ιδιαίτερη μουσική παράσταση επιφυλάσσει το πρόγραμμα εκδηλώσεων του Εργοστασίου Τεχνών Σαντορίνης, στη Βλυχάδα, για το βράδυ της Παρασκευής 18 Αυγούστου.

Η Φωτεινή Βελεσιώτου και η Ανατολή Μαργιόλα κάνουν μια μουσική αναδρομή στις γυναίκες που ενέπνευσαν τους συνθέτες του ρεμπέτικου να γράψουν τα πιο ωραία λαϊκά και ρεμπέτικα τραγούδια μας. Μαρίκα Νίνου, Σωτηρία Μπέλλου, Ιωάννα Γεωργακοπούλου, Χαρούλα Λαμπράκη, Στέλλα Χασκίλ, Καίτη Γκρέυ και άλλες που δίπλα σε σπουδαίους δημιουργούς όπως ο Τσιτσάνης, ο Βαμβακάρης, ο Παπαϊωάννου κ.α στα πάλκα μιας άλλης εποχής και μιας άλλης Ελλάδας άφησαν τα ίχνη τους που ακόμα και σήμερα μένουν ανεξίτηλα για να τα ακολουθούμε και να τα τραγουδούμε.

Παίζουν οι μουσικοί: Γιώργος Καραμφίλλης (μπουζούκι), Νίκος Παπαναστασίου (ακορντεόν), Βασίλης Κετεντζόγλου (κιθάρα), Διονύσης Μακρής (κοντραμπάσο).

Ώρα έναρξης: 21:30 | Είσοδος: 15 ευρώ και 12 ευρώ (μειωμένο)
Μειωμένο εισιτήριο ισχύει σε περίπτωση προπώλησης (μέχρι την προηγούμενη ημέρα της παράστασης), καθώς και για φοιτητές, πολύτεκνους, ανέργους, άνω των 65 ετών, ΑΜΕΑ, παιδιά 7-12 ετών (κάτω από 7 ετών δωρεάν), ξεναγούς/εκπαιδευτικούς (συνοδευόμενους από γκρουπ τουλάχιστον 5 ατόμων).

Σημεία Προπώλησης:
Εμπορικό Κέντρο Φάμπρικα στα Φηρά: Δευτέρα-Παρασκευή 10:00-14:00
Βιομηχανικό Μουσείο Τομάτας στη Βλυχάδα: καθημερινά 10:00-20:00

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
atlantea ημερολόγιο εκδηλώσεων Σαντορίνης

Σαντορίνη