Ήττα για ΑΟ Θήρας στην πρεμιέρα των play off με ΟΣΦΠ

Ιστορική πρόκριση στον τελικό του Πανναξιακού επί του Παναθηναϊκού

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην τελική φάση των play off της Α1 γυναικών έκανε χθες (8/4) ο Ολυμπιακός, που επικράτησε με 3-0 σετ (25-16, 25-07, 25-20) του ΑΟ Θήρας, στο κλειστό γυμναστήριο του Ρέντη.

Η ομάδα της Σαντορίνης, που έπαιξε χωρίς τις τραυματίες Μεταξά και Όστοϊτς, δεν κατάφερε να είναι ανταγωνιστική παρά μόνο μέχρι τα μισά του τρίτου σετ, με τον Ολυμπιακό όμως που είναι σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση να μη δυσκολεύεται να πάρει τη νίκη.

Το δεύτερο ραντεβού των δύο ομάδων είναι προγραμματισμένο για την Τετάρτη 19/4 στη Σαντορίνη, με τις ερυθρόλευκες να θέλουν μία νίκη για να εξασφαλίσουν την πρόκριση. Σε περίπτωση που κερδίσει ο ΑΟ Θήρας, οι δύο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές τους σε τρίτη αναμέτρηση στις 22/4, στην έδρα του Ολυμπιακού.

[adning id="140783"]


Στο μεταξύ, ο Πανναξιακός είναι η ομάδα που πήρε το πρώτο εισιτήριο για τον τελικό, παρά το μειονέκτημα έδρας. Μετά από έναν συγκλονιστικό αγώνα, η ομάδα της Νάξου κέρδισε και χθες τον Παναθηναϊκό με 3-2, στην 2η μεταξύ τους αναμέτρηση, παίρνοντας την πρόκριση για την τελική φάση, για πρώτη φορά στην ιστορία της.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη