Ξενοδόχοι από τις Κυκλάδες πρωταγωνιστούν στο νέο τηλεοπτικό spot του 100% Hotel Show

Στο πλαίσιο της γενικότερης premium φιλοσοφίας του θεσμού, το 100% Hotel Show δημιουργεί ένα τηλεοπτικό spot κινηματογραφικών προδιαγραφών, παρουσιάζοντας μοναδικές εικόνες από ξενοδοχεία και εμβληματικά ελληνικά τοπία, προσκαλώντας έτσι ξενοδόχους της Ελλάδας και του εξωτερικού στην επερχόμενη έκθεση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 17-20 Νοεμβρίου 2017, στο MEC Παιανίας.

Έχοντας τις Κυκλάδες ως βασικό θέμα, η ομάδα του 100% Hotel Show επιλέγει δύο ξενοδοχεία από Σαντορίνη και Ίο και με βασικό μότο “Οι δικοί μας ξενοδόχοι…”, παρουσιάζει ξενοδοχειακές στιγμές από τους ανθρώπους που δίνουν ψυχή στην έννοια της φιλοξενίας. Με πρωταγωνιστές τους ίδιους τους ιδιοκτήτες, παρουσιάζεται το μεράκι των Ελλήνων ξενοδόχων που νοιάζονται για το Design, τη Γαστρονομία και τις μοναδικές εμπειρίες, ενώ έμφαση δίνεται στο όραμά τους για υψηλή ποιότητα. Η επιλογή των δύο ξενοδοχείων έγινε με γνώμονα όχι μόνο την υψηλή ποιότητα αλλά και τη μοναδική ηθική του Έλληνα Ξενοδόχου, που κατάφερε να αναδείξει με την προσωπική του συνεισφορά την Ελλάδα σε κορυφαίο τουριστικό προορισμό.

Το βασικό τηλεοπτικό Spot απαρτίζεται από εντυπωσιακά πλάνα τόσο από τα δύο καταλύματα όσο και από τους προορισμούς, ενώ το κοινό θα μπορεί σύντομα να βρει στο YouTube και ειδικά editions για το κάθε κατάλυμα ξεχωριστά, στα οποία θα παρουσιάζεται πιο ολοκληρωμένα το concept του κάθε ξενοδοχείου.

Print Friendly, PDF & Email