Μυρίζει μπαρούτι… πριν τον αγώνα ΑΟ Θήρας-Άρης

Αναστάτωση στο πρόγραμμα της ομάδας βόλεϊ του Άρη προκάλεσε η σημερινή ακύρωση πτήσεων λόγω απεργίας, που δεν της επέτρεψε να ταξιδέψει σήμερα (Παρασκευή) στη Σαντορίνη για τον αγώνα του Σαββάτου (16:00) με τον ΑΟ Θήρας. Η ομάδα του Άρη έφθασε στη Σαντορίνη, αεροπορικά, την Πέμπτη το βράδυ.

Σύμφωνα με το pressaris.gr στους κόλπους της ομάδας επικρατεί δυσαρέσκεια λόγω της άρνησης του ΑΟΘ να αλλάξει η ώρα έναρξης του αγώνα, αν τελικά η ομάδα της Θεσσαλονίκης έφτανε στη Σαντορίνη το πρωί του Σαββάτου, αλλά και για τη μη εξασφάλιση διαθεσιμότητας του ΔΑΠΠΟΣ για προπόνηση χθες (οπότε και ταξίδεψε τελικά ο Άρης) και σήμερα. Επισήμως ο ΑΣ Άρης μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει όσα αναφέρει το pressaris.gr.

Με ανακοίνωσή του ωστόσο ο ΑΟ Θήρας διευκρινίζει ότι “τα κλειστά γυμναστήρια δεν ανήκουν στις ομάδες οπότε δεν είναι δυνατή η εύρεση ωρών κατά το δοκούν και για ίδια χρήση. Παρόλα αυτά ο ΑΟ Θήρας εξασφάλισε την προπόνηση όπως αυτή προβλέπει η προκήρυξη του πρωταθλήματος της Α1 για τον φιλοξενούμενο (σ.σ. το μεσημέρι του Σαββάτου).” Σε αυστηρό τόνο η ανακοίνωση συνεχίζει “Έξαλλοι θα πρέπει να είναι στον Άρη με την δική τους άρνηση δια του εκπροσώπου τους κ. Γιαννάκη να παραχωρήσει την ώρα αυτή στον μεταξύ μας αγώνα του α’ γύρου. Εμείς όμως δεν διοχετεύσαμε την δυσαρέσκειά μας γιατί κατανοούμε πως υπάρχει δυσκολία στην ανεύρεση ώρας.”

Για το θέμα της άρνησης να αλλάξει η ώρα έναρξης του αγώνα, αναφέρεται “Ο Άρης θα μπορούσε να φτάσει στο νησί στις 10:30 το πρωί του Σαββάτου και να έχει 5 ώρες να ξεκουραστεί για τον αγώνα στις 16:00 ή να φτάσει Παρασκευή με το πλοίο όπως όλες οι ομάδες. Δεν βρίσκουμε το λόγο για αλλαγή ώρας όταν όλα έχουν προγραμματιστεί και όλοι έχουν ενημερωθεί (φίλαθλοι και τοπικό κανάλι για μετάδοση) για ώρα έναρξης στις 16:00. Υπάρχουν ομάδες που φτάνουν στο νησί με καράβι και έρχονται κατευθείαν στο γήπεδο για τον αγώνα όπως αντίστοιχα συμβαίνει και σε εμάς.”

Ενημέρωση 20:00

Με δηλώσεις του, στο yellownews.gr, ο Γιάννης Γιαννάκης, team manager του γυναικείου βόλεϊ στον Άρη κατηγορεί τον AO Θήρας για αντιεπαγγελματική συμπεριφορά και επιβεβαιώνει τη δυσαρέσκεια της ομάδας του.

Τελικώς η ομάδα του Άρη προπονήθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο του ΔΑΠΠΟΣ, 11:00-13:00, το πρωί της Παρασκευής και θα προπονηθεί και στις 09:00 του Σαββάτου.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη