Νέο Διοικητικό Συμβούλιο για τον Σύνδεσμο Ελληνικού Οίνου

Επανεκλογή του κου Γιώργου Σκούρα στη θέση του Προέδρου

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο αναδείχτηκε στον Σύνδεσμο Ελληνικού Οίνου από τις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν στις 2 Μαρτίου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΟ είναι ενδεκαμελές και αποτελείται από έξι μέλη εκλεγμένα από την Επικράτεια και πέντε μέλη τα οποία το κάθε ένα εκλέγεται και αντιπροσωπεύει μία τις πέντε Περιφερειακές Οργανώσεις της Xώρας.

Η σύνθεση του νέου ΔΣ έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Σκούρας Γιώργος
Αντιπρόεδροι: Βογιατζής Γιάννης, Μπουτάρης Στέλιος
Γενική Γραμματέας: Τριανταφυλλοπούλου Μαίρη
Έφορος: Σπανός Αρίστος
Μέλη: Αθανασόπουλος Τάσος, Αλεξάκης Απόστολος, Κατσικώστα Σωσσάνα, Νασιάκος Λεωνίδας, Τσάνταλης Γιώργος, Τσιλιλής Κώστας

Το νέο μέλος του Δ.Σ., κα Σωσσάνα Κατσικώστα, ανέλαβε την αρμοδιότητα των δημοσίων σχέσεων του Συνδέσμου αλλά και ειδικότερα των σχέσεων με τα μέλη μικρούς οινοπαραγωγούς.

Μετά την επανεκλογή του -για τρίτη θητεία- στην προεδρία του ΔΣ του ΣΕΟ, ο κος Σκούρας δήλωσε: “στη δύσκολη περίοδο που πέρασε το ελληνικό κρασί με την επιβολή του Ε.Φ.Κ., καταφέραμε μετά από αγωνιώδεις προσπάθειες σημαντική νίκη για τους Έλληνες Οινοπαραγωγούς. Αυτή η νίκη οφείλεται στις συλλογικές προσπάθειες του κλάδου και στην βοήθεια όλων των μελών του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου τους οποίους και ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου αλλά και για την αμέριστη συμπαράστασή τους τα τελευταία δύο χρόνια. Ο Σύνδεσμος εργάζεται ακούραστα για το μέλλον του ελληνικού κρασιού: εκσυγχρονισμός της νομοθεσίας, καταπολέμηση των στρεβλώσεων της αγοράς, προβολή και προώθηση στις ξένες αγορές, οινοτουρισμός, έρευνα και κατάρτιση, εκπροσώπηση των συμφερόντων του κλάδου και των περιφερειακών οργανώσεων σε εθνικό, ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο, και τόσα άλλα για τα οποία δουλεύουμε συλλογικά τόσα χρόνια. Είμαι σίγουρος πως και το νέο Διοικητικό Συμβούλιο θα υπηρετήσει ακούραστα αυτούς τους σκοπούς για ένα ακόμα πιο ευοίωνο μέλλον του Επώνυμου Ελληνικού Κρασιού.”

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη