Παρούσα η Σαντορίνη σε BIT και Greek Panorama

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η παρουσία της Σαντορίνης σε διεθνείς τουριστικές εκθέσεις του εξωτερικού για το πρώτο δίμηνο του 2016. Ο Δήμος Θήρας έλαβε μέρος και έδωσε δυναμικό “παρών” στην Borsa Internazionale Del Turismo (ΒΙΤ) στο Μιλάνο Ιταλίας (11-13/02), και στη Grekland Panorama 2016 στη Στοκχόλμη Σουηδίας (12-14/02).

Η έκθεση Borsa Internazionale Del Turismo (BIT) πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο Μιλάνο και φέτος συμμετείχαν σε αυτή πάνω από 2.000 εκθέτες, ενώ την επισκέφτηκαν πάνω από 80.000 επαγγελματίες και ενδιαφερόμενοι. Το περίπτερο της Σαντορίνης, εντός του χώρου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, είχε υψηλή επισκεψιμότητα και οι ενδιαφερόμενοι έλαβαν πληροφοριακό υλικό για την Σαντορίνη. Επιπλέον πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις ανάμεσα σε επιχειρηματίες του νησιού με δημοσιογράφους και travel bloggers. Τον Δήμο Θήρας εκπροσώπησε στην έκθεση ο κος Λουκάς Μπελλώνιας.

Η έκθεση Grekland Panorama πραγματοποιήθηκε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά και είναι μια έκθεση αφιερωμένη αποκλειστικά σε ελληνικούς και κυπριακούς προορισμούς, τους οποίους η πλειονότητα των Σκανδιναβών έχουν ψηλά στις πρώτες προτιμήσεις τους. Ιδιαίτερα η Σαντορίνη στην Σκανδιναβική αγορά αποτελεί έναν από τους κορυφαίους ανερχόμενους προορισμούς. Στο πλαίσιο της έκθεσης πραγματοποιήθηκε ημερίδα για την ανάλυση της Σκανδιναβικής τουριστικής αγοράς καθώς και συναντήσεις με Σουηδούς travel bloggers, δημοσιογράφους αλλά και εκπροσώπους της ελληνικής κοινότητας της Στοκχόλμης. Το περίπτερο της Σαντορίνης, εντός του χώρου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, είχε υψηλή επισκεψιμότητα με τους ενδιαφερόμενους να λαμβάνουν πλούσιο πληροφοριακό υλικό για το νησί. Τον Δήμο Θήρας εκπροσώπησε στην έκθεση η κα Κρυσταλλία Παπαοικονόμου.

Η παρουσία της Σαντορίνης σε διεθνείς τουριστικές εκθέσεις θα συνεχιστεί τον Μάρτιο, στις εκθέσεις ITB στο Βερολίνο (9-13/3) και MITT στη Μόσχα (23-26/3).


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη