Σε νέα χέρια η Προμηθευτική Σαντορίνης

Σημαντικές εξελίξεις υπάρχουν στην τοπική αγορά των ειδών εστίασης και εξοπλισμού ξενοδοχείων, εστιατορίων, μπαρ και καφέ καθώς η γνωστή και με πολύχρονη παρουσία στο νησί “ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΗ Σαντορίνης” εξαγοράστηκε από την Β. & Ε. Νομικού ΟΕ των αδελφών Γιώργου, Βάσως και Μανώλη Νομικού.

Με την εξαγορά αυτή ενισχύεται ουσιαστικά η θέση της Β. & Ε. Νομικού ΟΕ στην αγορά της Σαντορίνης καθώς συμπληρώνει και διευρύνει σημαντικά τη γκάμα των brands που αντιπροσωπεύει στο νησί. Έτσι πλέον κοντά στα προϊόντα Illy, Dimello, Monbana, Damman κλπ θα υπάρχουν πλέον και προϊόντα των Ecolab, S&P, Duralex, Bohemia Crystal, Finezza, GIES, Ionia, Steelite, Arcoroc κ.ά.
Το εκθετήριο της “ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΗΣ Σαντορίνης” θα συνεχίσει να λειτουργεί στην ευθεία Φηρών-Πύργου, στο κτιριακό συγκρότημα Χρυσού, με τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας να βρίσκονται στις εγκαταστάσεις της στο δρόμο για το Καμάρι. Νέος διακριτικός τίτλος της εταιρείας, για τις δραστηριότητες τροφοδοσίας και εξοπλισμού, είναι πλέον το Horeca Deals.
H B. & E. Νομικού ΟΕ δραστηριοποιείται επίσης και στον χώρο της εστίασης με το εστιατόριο Character, στην καλντέρα των Φηρών, που για τη φετινή καλοκαιρινή περίοδο προγραμματίζεται να ανοίξει την 1 Μαΐου 2018.
Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here