Σημαντική αναμέτρηση την Τετάρτη για τον ΑΟ Θήρας στο ΔΑΠΠΟΣ

Κλικ για μεγέθυνση

Απέναντι στην μαχητική ομάδα του Μαρκόπουλου συνεχίζεται το φετινό ταξίδι του ΑΟ Θήρας στην Α1 κατηγορία βόλεϊ γυναικών. Οι δύο ομάδες θα έρθουν αντιμέτωπες την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου, ώρα 18:00, στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΠΠΟΣ για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο αγώνας είναι ιδιαίτερα κρίσιμος, καθώς η ομάδα του Μαρκόπουλου βρίσκεται μαζί με τον Άρη στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 20 βαθμούς, κυνηγώντας τον ΑΟ Θήρας που βρίσκεται στην 4η θέση με 24 βαθμούς. Η υποστήριξη των φιλάθλων στις εξέδρες του ΔΑΠΠΟΣ είναι για μία ακόμα φορά παραπάνω από αναγκαία.

“Ξέρουμε οτι το παιχνιδι της Τετάρτης είναι πολύ κομβικό και για τις δύο ομαδες που έχουν τον ίδιο στόχο, την είσοδο στην τετράδα του πρωταθλήματος, οπότε πρεπει να το αντιμετωπίσουμε με ιδιαίτερη προσοχή και να στοχεύσουμε σε μια καλή εμφάνιση , που θα μας δώσει το δικαίωμα να πετύχουμε το νικηφόρο αποτέλεσμα”, δήλωσε στο atlantea ο προπονητής του ΑΟ Θήρας, κος Απόστολος Οικονόμου.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της 13ης αγωνιστικής, ο Άρης υποδέχεται τον Πανναξιακό σε έναν επίσης σημαντικό αγώνα, η Ηλιούπολη τον Παναθηναϊκό, ο Ολυμπιακός τη Θέτιδα και ο Αίαντας Ευόσμου τους Μακεδόνες Αξιού. Σε αγώνα που έχει ήδη γίνει, η ΑΕΚ πέτυχε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα, επικρατώντας με 3-1 της Ελπίδας Αμπελοκήπων.

Στο μεταξύ, το το πρωί της Κυριακής 15/1 πραγματοποιήθηκε για τη διοίκηση, την ομάδα και της ακαδημίες του ΑΟ Θήρας η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Ο Πρόεδρος της ομάδας κ. Γιώργος Σκοπελίτης ευχήθηκε να είναι η φετινή χρονιά τυχερή για την πορεία του ΑΟ Θήρας, ενώ από την πλευρά τους ο Δήμαρχος Θήρας κ. Νίκος Ζώρζος και ο Πρόεδρος του ΔΑΠΠΟΣ κ. Ελευθέριος Τζούρος, εκτός από τις ευχές, τόνισαν ότι θα βρίσκονται και φέτος στο πλευρό της ομάδας.

pita_aothirasΤυχερές της ημέρας ήταν η διεθνής πασαδόρος του ΑΟ Θήρας Όλγα Βεργίδου και η μικρή Αλεξία από τις ακαδημίες, οι οποίες κέρδισαν τα δυο πρώτα μεγάλα δώρα, ευγενική προσφορά από την κα Μαρίνα Πετίνη Βασαλάκη και από τη Vodafone Σαντορίνης και συγκεκριμένα από τον Γενικό Γραμματέα της ομάδας κ. Βαμβακούση.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη