Στα κόκκινα και πάλι το Κύπελλο βόλεϊ γυναικών

Για 7η συνεχόμενη χρονιά ο Ολυμπιακός στέφθηκε Κυπελλούχος Ελλάδας στο βόλεϊ γυναικών, αφού επικράτησε απόψε (5/3) με 3-1 σετ (25-19, 18-25, 21-25, 15-25) του Πανναξιακού στον μεγάλο τελικό του Final 4, που φιλοξένησε το κατάμεστο ΔΑΚ Γλυφάδας.

Ο Πανναξιακός κοίταξε κατάματα το φαβορί Ολυμπιακό και κατάφερε να πάρει το πρώτο σετ, με τις ερυθρόλευκες να μπαίνουν στο δεύτερο σετ περισσότερο αποφασισμένες, πετυχαίνοντας έτσι το 1-1. Η εμπειρία του Ολυμπιακού και τα λάθη του Πανναξιακού στο τρίτο σετ αποδείχτηκαν καθοριστικά για την εξέλιξη του αγώνα, αφού οι κόκκινες μπήκαν στο τέταρτο σετ πατώντας γκάζι για τον τίτλο.

[adinserter name=”Block 4″]MVP του τελικού αναδείχτηκε η Σέρβα ακραία του Ολυμπιακού Άννα Λαζάρεβιτς, η οποία σημείωσε 16 πόντους (14/27, 1 άσο, 1 μπλοκ, 38% υποδοχή-33% άριστες).

Αυτός ήταν ο δεύτερος τελικός κυπέλλου που οι δύο ομάδες βρέθηκαν αντιμέτωπες, καθώς είχει προηγηθεί αυτός του 2014, όπου και πάλι είχε νικήσει ο Ολυμπιακός με 3-0. Για να φτάσουν οι δύο φιναλίστ στον φετινό τελικό, ο μεν Πανναξιακός νίκησε με 3-2 στον α’ ημιτελικό το πολύ δυναμικό Μαρκόπουλο, ενώ ο Ολυμπιακός νίκησε με 3-0 τον αιώνιο αντίπαλό του Παναθηναϊκό στον β’ ημιτελικό.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη