Στη Θηρασία ο Δήμαρχος και οι Αντιδήμαρχοι

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Θήρας, κλιμάκιο της Δημοτικής Αρχής αποτελούμενο από τον Δήμαρχο Θήρας κο Νικόλαο Ζώρζο, τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο της Δημοτικής Ενότητας Οίας – Θηρασίας κο Μάρκο Καφούρο και τους Αντιδημάρχους κκ Νικόλαο Καμπουράκη και Ανδρέα Ζώρζο καθώς και υπηρεσιακούς παράγοντες, επισκέφθηκε χθες Πέμπτη 7/2 τη Θηρασία.

Η δημοτική αρχή παρουσία της νέας πρόεδρου της Θηρασίας κας Πιτσικάλη Μαρίας και όλου του Συμβουλίου της Δημοτικής ενότητας Θηρασίας, παρουσίασε τον προγραμματισμό έργων της δημοτικής Αρχής για την Θηρασία.

Σύμφωνα με τον κο Δήμαρχο μετά την επίλυση του χρόνιου προβλήματος της ύδρευσης του νησιού με την προμήθεια μονάδας αφαλάτωσης από τον Απρίλιο του 2012, εντός του 2013 θα ξεκινήσουν και οι εργασίες για την κατασκευή της αποχέτευσης και του βιολογικού καθαρισμού.

Παράλληλα με την ολοκλήρωση των υποδομών, η Δημοτική Αρχή σχεδιάζει την ανάπτυξη του νησιού με την ένταξή του στο πρόγραμμα των Πράσινων νησιών, καθώς και την κατασκευή προβλήτας, αλιευτικού καταφυγίου και την ολοκλήρωση της κατασκευής της κλιμακωτής οδού Κόρφου-Μανωλά. Ανατέθηκε επίσης σε μηχανικό η προετοιμασία του τεχνικού προγράμματος για το 2013.

Ο Δήμαρχος Θήρας αφού ευχαρίστησε τον απερχόμενο Πρόεδρο κο Ευάγγελο Παράβαλο για την προσφορά του, ευχήθηκε στη νέα Πρόεδρο καλή επιτυχία στο έργο της.

Το κλιμάκιο της Δημοτικής Αρχής στη συνέχεια επισκέφτηκε το Περιφερειακό Ιατρείο Θηρασίας, όπου ενημερώθηκε από το προσωπικό του για τα προβλήματα του Ιατρείου. Μάλιστα σήμερα Παρασκευή 8/2, ο Αντιδήμαρχος Καφούρος Μάρκος παρέδωσε σε στέλεχος του Ιατρείου Θηρασίας (φωτογραφία κάτω), μια ποσότητα φαρμάκων για τις ανάγκες των κατοίκων της Θηρασίας.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Σαντορίνη