Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό στα Φηρά άνοιξε τις πόρτες του

Με παιδικές φωνές και γέλια γέμισε το Χριστουγεννιάτικο Χωριό που έστησαν από το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου, στον χώρο των ΚΤΕΛ στα Φηρά, ο Δήμος Θήρας και ο ΔΑΠΠΟΣ, και με το οποίο κορυφώνονται οι φετινές γιορτινές εκδηλώσεις στη Σαντορίνη. Σήμερα (18/12) το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε η επίσημη έναρξη του Χριστουγεννιάτικου Χωριού, παρουσία του Δημάρχου Θήρας κου Νίκου Ζώρζου και του προέδρου του ΔΑΠΠΟΣ κου Λευτέρη Τζούρου, ενώ η φιλαρμονική παιάνιζε τα κάλαντα και χριστουγεννιάτικες μελωδίες.

xristougenniatiko_horio_2017_1
Ο Δήμαρχος Θήρας Νίκος Ζώρζος περιστοιχιζόμενος από τον Πρόεδρο του ΔΑΠΠΟΣ Λευτέρη Τζούρο (αριστερά) και τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Φηρών Μάκη Κανακάρη (δεξιά)

Τρενάκι, παγοδρόμιο, bungee τραμπολίνο, παιδότοποι, Άγιος Βασίλης, face painting, μαλλί της γριάς, ποπ κορν, παραμύθια και άλλες εκπλήξεις δίνουν ραντεβού με τους μικρούς και μεγάλους επισκέπτες του χώρου, βάζοντάς τους σε εορταστικό κλίμα. Η είσοδος στο Χωριό και η συμμετοχή σε όλες τις δραστηριότητες είναι δωρεάν.

xristougenniatiko_horio_2017_4
Η Φιλαρμονική του Δήμου Θήρας “επί το έργον”

Τα πρώτα σχόλια που έχει εισπράξει ο ΔΑΠΠΟΣ από τους μικρούς και μεγάλους επισκέπτες είναι θετικά, όπως είπε στο atlantea ο κος Λευτέρης Τζούρος, συμπληρώνοντας πως στόχος του ΔΑΠΠΟΣ είναι το Χριστουγεννιάτικο Χωριό να γίνει θεσμός και να καθιερωθεί στις ετήσιες εκδηλώσεις στη Σαντορίνη.

Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό θα μεταφέρει τη μαγεία των γιορτών μέχρι την Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2017, καθημερινά 12:00-21:00.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
atlantea ημερολόγιο εκδηλώσεων Σαντορίνης
Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη