Χριστουγεννιάτικες δράσεις στη Σαντορίνη

Εν όψει τις εορταστικής περιόδου για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, ο ΔΑΠΠΟΣ μαζί με τον Δήμο Θήρας ετοιμάζονται να βάλουν τα γιορτινά τους.

Από τις 16 Δεκεμβρίου 2017 μέχρι τις 2 Ιανουαρίου 2018 οι κάτοικοι και οι επισκέπτες του νησιού θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν τη μαγεία των εορτών, με επίκεντρο την πλατεία των Φηρών, η οποία θα φωταγωγηθεί, θα στολιστεί και θα “πλημμυρίσει” από χριστουγεννιάτικες μελωδίες.

Στον χώρο θα τοποθετηθούν τρία χριστουγεννιάτικα σπιτάκια, όπου ξωτικά θα υποδέχονται τον κόσμο καθημερινά από τις 11:00 έως τις 14:00 και από τις 16:00 έως τις 19:00. Τη χριστουγεννιάτικη εμπειρία θα συμπληρώνουν δραστηριότητες όπως face-painting, μπαλονοκατασκευές, δωρεάν ποπ-κορν, μαγικές παραστάσεις, κουκλοθέατρο με όμορφες κλασικές ιστορίες και θεατρικά δρώμενα με πολλά παιχνίδια, που αναμένεται να χαρίσουν όμορφες στιγμές σε μικρούς και μεγάλους.

Εκεί θα βρίσκεται και ο Άγιος Βασίλης με το έλκηθρό του, περιμένοντας να ακούσει τις επιθυμίες των παιδιών και να φωτογραφηθεί μαζί τους, ενώ την πρώτη μέρα των εορταστικών εκδηλώσεων, τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά θα μοιράζει και δώρα.

Στο μεταξύ, το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου στις 12:00 η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Θήρας θα βρεθεί στην πλατεία, όπου θα παιανίσει χριστουγεννιάτικους σκοπούς και κάλαντα.

Print Friendly, PDF & Email