Με ένα βίντεο διάρκειας έως 90 δευτερολέπτων, αθλητές του freerunning από όλο τον κόσμο έχουν την ευκαιρία να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους, με σκοπό να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στην τελική φάση του Red Bull Art of Motion, που για μία ακόμη χρονιά θα φιλοξενήσει η Σαντορίνη, φέτος στις 7 Οκτωβρίου.

Η διαδικασία του online προκριματικού ξεκίνησε σήμερα (6 Ιουνίου) και θα ολοκληρωθεί στις 6 Ιουλίου. Όσοι επιθυμούν να πάρουν μέρος, θα πρέπει να ετοιμάσουν και να ανεβάσουν στο redbullartofmotion.com το βίντεό τους, δίνοντας έμφαση στην εκτέλεση, στη ροή, στις τεχνικές προκλήσεις, στη δημιουργικότητα, αλλά και στο τελικό αποτέλεσμα, στοιχεία τα οποία θα αξιολογήσει η εξαμελής κριτική επιτροπή που θα δώσει σε 4 αθλητές και 3 αθλήτριες τα πολυπόθητα εισιτήρια για τον τελικό της διοργάνωσης. Η ανακοίνωση των 7 φιναλίστ που θα προκύψουν από τον online προκριματικό θα γίνει μέχρι το τέλος Ιουλίου.

Στην τελική φάση του Red Bull Art of Motion έχουν προκριθεί ήδη οι 6 πρώτοι της περσινής διοργάνωσης. Μετά και τους 7 φιναλίστ του online προκριματικού, τα τελευταία 5 εισιτήρια θα δοθούν από τον προκριματικό της Σαντορίνης στις 4-5 Οκτωβρίου.

Print Friendly, PDF & Email