Στον αέρα η καμπάνια “Rhodes, What you Love is Here”

Στον αέρα είναι από σήμερα Τρίτη 8/8 η καμπάνια παγκόσμιας εμβέλειας, που σχεδιάστηκε από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, το Υπουργείο Τουρισμού και τον ΕΟΤ ειδικά για το νησί της Ρόδου.

Με το μήνυμα RhodesWhat you love is here” (Ρόδος: Ό,τι αγαπάς είναι εδώ) και με εικόνες και βίντεο της Ρόδου, η καμπάνια διοχετεύεται στα μεγαλύτερα δίκτυα μέσω όλων των καναλιών διανομής, προβάλλοντας τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του νησιού.

Η καμπάνια, η οποία ανατέθηκε στον διαφημιστικό όμιλο Ogilvy, έχει στόχο να αποκατασταθεί, προστατευτεί και ενδυναμωθεί η φήμη και η εικόνα του τουριστικού προϊόντος της Ρόδου και να διαφυλαχθεί η οικονομική και κοινωνική ζωή του τόπου, που συνδέεται σε σημαντικό βαθμό με τον τουρισμό, ώστε να επανέλθουν άμεσα και οι κρατήσεις.

Ο δημιουργικός σχεδιασμός της προωθητικής καμπάνιας προωθηθεί το νησί της Ρόδου ως πλήρως λειτουργικού και ελκυστικού τουριστικού προορισμού σε όλες τις βασικές αγορές της Ευρώπης, με ειδική στόχευση στο Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γερμανία, τις Σκανδιναβικές χώρες, τη Γαλλία την Ιταλία και την Ολλανδία, καθώς και στις αγορές του Ισραήλ και της Αμερικής.

Δεσμευθήκαμε ότι θα την ξαναφτιάξουμε τη Ρόδο μας. Χωρίς λεπτό για χάσιμο, αναθέσαμε σχεδόν ακαριαία την καμπάνια που θα προβάλλει τη Ρόδο στις οθόνες όλων των Ευρωπαίων και ανά τον κόσμο. Δίπλα μας σε αυτή την προσπάθεια οι κυρίες του ελληνικού Τουρισμού, η Υπουργός Όλγα Κεφαλογιάννη και η Υφυπουργός Έλενα Ράπτη καθώς και ο ΓΓ Γραμματέας του ΕΟΤ Δημήτρης Φραγκάκης. Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη συνεργασία και την στήριξή τους”, δήλωσε ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος, συμπληρώνοντας: “Η επόμενη μέρα βρίσκει την Ρόδο πλήρως λειτουργική, με σεβασμό και αγάπη στον επισκέπτη της και με το χαμόγελο που πάντοτε τον υποδεχόταν. Η δουλειά συνεχίζεται για να κάνουμε το νησί ακόμα πιο όμορφο, ακόμα πιο ελκυστικό”.

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη