Κλικ για μεγαλύτερο μέγεθος

Η 21η Ιουνίου είναι η μεγαλύτερη μέρα του χρόνου και η αφορμή εδώ και 20 χρόνια, χιλιάδες ερασιτέχνες, ανερχόμενοι και καταξιωμένοι καλλιτέχνες να παρουσιάζουν ζωντανά την μουσική σε χιλιάδες πολίτες και μια μοναδική ευκαιρία για το κοινό να ανακαλύψει, να γνωρίσει και να απολαύσει πολλές φορές σε απρόσμενα σημεία της χώρας, μουσικές όλων των ειδών.

Η Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής 2019 θα διεξαχθεί φέτος σε 48 πόλεις & περιοχές της Ελλάδος όπου θα φιλοξενηθούν περίπου 380 δράσεις, εργαστήρια και συναυλίες με περισσότερα από 300 σχήματα, 40 ορχήστρες και μουσικά σύνολα, 35 χορωδίες και 65 Djs σε περισσότερα από 270 σημεία εκδηλώσεων.

Όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια, η Σαντορίνη θα δηλώσει και πάλι παρούσα στην Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής, με πέντε συναυλίες, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν από 19 έως 22 Ιουνίου 2019, όπως πάντα με ελεύθερη είσοδο.

Τοπικός συντονιστής της Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής στη Σαντορίνη τα τελευταία εννέα χρόνια είναι το Εθνικό Ωδείο Παράρτημα Θήρας, που για φέτος έχει ετοιμάσει τις παρακάτω συναυλίες:

Τετάρτη 19 Ιουνίου

Ώρα 19:00 | Συναυλιακός χώρος Μεγάρου Γκύζη, Φηρά
Κλασική μουσική από τη χορωδία ενηλίκων και σπουδαστές πιάνου και μονωδίας του Παραρτήματος Θήρας του Εθνικού Ωδείου

Πέμπτη 20 Ιουνίου

Ώρα 19:00 | Συναυλιακός χώρος Μεγάρου Γκύζη, Φηρά
Κλασική μουσική από τους σπουδαστές σχολών πιάνου, βιολιού και κιθάρας του Παραρτήματος Θήρας του Εθνικού Ωδείου

Παρασκευή 21 Ιουνίου

Ώρα 20:00 | Προαύλιος χώρος Μουσείου Προϊστορικής Θήρας, Φηρά
Κλασική και έντεχνη μουσική από τη Φιλαρμονική του Δήμου Θήρας και το φωνητικό σύνολο ΜΟΥ.Σ.ΣΑ. (Μουσική Συλλογικότητα Σαντορίνης)
Συνδιοργάνωση: Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ.

Ώρα 20:00 | Συναυλιακός χώρος Μεγάρου Γκύζη, Φηρά
Παραδοσιακή μουσική, έντεχνη και ροκ από τους σπουδαστές των τμημάτων σύγχρονου τραγουδιού, ακουστικής, ηλεκτρικής Κιθάρας & μπάσου του Παραρτήματος Θήρας του Εθνικού Ωδείου

Σάββατο 22 Ιουνίου

Ώρα 20:00 | Πλατεία Πύργου
Παραδοσιακή, έντεχνη μουσική και μουσικές του κόσμου από το φωνητικό σύνολο ΜΟΥ.Σ.ΣΑ. (Μουσική Συλλογικότητα Σαντορίνης), το σύνολο κρουστών Εύκροτων και το μουσικό σύνολο Γιάννη Πανταζή
Συνδιοργάνωση: Εστία Πύργου

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here