Η Σαντορίνη και άλλες τέσσερις ελληνικές πόλεις (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο Κρήτης, και Αρχαία Ολυμπία) και θα δώσουν το “παρών” στο παγκόσμιο ραντεβού του Distinguished Gentleman’s Ride, την πομπή δηλαδή vintage μοτοσυκλετών για φιλανθρωπικό σκοπό, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου.

Η διεθνής φιλανθρωπική οργάνωση “Distinghuished Gentleman’s Ride” έχει σκοπό την ευαισθητοποίηση του κόσμου για θέματα καρκίνου του προστάτη και την προαγωγή της ανδρικής υγείας γενικά. Ξεκίνησε πριν έξι χρόνια στην Αυστραλία και σταδιακά έχει εξελιχθεί σε παγκόσμιο γεγονός που πραγματοποιείται την τελευταία Κυριακή του Σεπτεμβρίου σε περισσότερες από 600 πόλεις, σε 90 χώρες του κόσμου.

Η Σαντορίνη θα συμμετέχει για δεύτερη συνεχή χρονιά στη διεθνή αυτή δράση. Η διαδρομή των αναβατών θα ξεκινήσει και θα ολοκληρωθεί στα Φηρά, έχοντας περάσει από πολλές περιοχές της Σαντορίνης. Προϋπόθεση για να πάρει κάποιος μέρος στην πομπή είναι να φορά επίσημο ένδυμα και να οδηγεί ρετρό μοτοσυκλέτα ή μηχανάκι. Οι εγγραφές γίνονται ηλεκτρονικά από το www.gentlemansride.com χωρίς χρέωση, ωστόσο κάθε αναβάτης θα ήταν καλό να βρει υποστηρικτές-δωρητές που θα ενισχύσουν στο πρόσωπό του, έστω και συμβολικά τον σκοπό της δράσης.

Τύποι μηχανών που μπορούν να πάρουν μέρος

Τον τοπικό συντονισμό της διοργάνωσης στη Σαντορίνη έχει και φέτος ο κος Πωλ Φερχάιεν. Περισσότερες πληροφορίες για τη διοργάνωση ή και για θέματα τοπικών χορηγιών στο τηλ. 6951099106 και στο σχετικό Facebook Event.

Διαφήμιση
Print Friendly, PDF & Email