Κοπή πίτας και βραβεύσεις από την Ένωση Πολυτέκνων Σαντορίνης

Με επισημότητα πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 21 Ιανουαρίου, στην κατάμεστη αίθουσα του Μπελλώνειου Πολιτιστικού Κέντρου η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ένωσης Πολυτέκνων Σαντορίνης, με τις ευλογίες του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Θήρας κκ. Επιφάνιου.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Πολυτέκνων Σαντορίνης κος Χαράλαμπος Δαρζέντας απηύθυνε τις ευχές του σε όλους τους παρευρισκόμενους και αναφέρθηκε στα πολλά και μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τόσο οι Πολύτεκνοι της τοπικής Ένωσης όσο και οι Πολύτεκνοι όλης της χώρας, προτείνοντας ταυτόχρονα τρόπους αντιμετώπισής τους με σοβαρές παρεμβάσεις από την Πολιτεία.

Επισης απονεμήθηκαν έπαινοι σε παιδιά πολύτεκνων οικογενειών που αρίστευσαν* στα Γυμνάσια και Λύκεια, καθώς και σε μαθητές και μαθήτριες που πέτυχαν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση**. Ορισμένοι από τους μαθητές βραβεύτηκαν μάλιστα από την αρχηγό και τις αθλήτριες της ομάδας βόλεϊ του ΑΟ Θήρας. Εκτός των επαίνων, οι βραβευθέντες έλαβαν και συμβολικό χρηματικό ποσό.

[adning id="140783"]

Στη συνέχεια απονεμήθηκαν τιμητικές διακρίσεις:
– Για την έμπρακτη αγάπη και μεγάλη προσφορά του στη Θηραϊκή Κοινωνία στον κο Μάκη Βασαλάκη
– Για την έμπρακτη αγάπη και εθελοντική προσφορά τους στη Θηραϊκή Κοινωνία στον κο Λυγνό Λουκά και στον κο Αλεφραγκή Μάρκο
– Για την έμπρακτη αγάπη και εθελοντική προσφορά της στο συνάνθρωπό μας στην κα  Λαμπρινή Μπουλιέρη Σιγάλα
– Για την έμπρακτη αγάπη στα παιδιά και τη μακρόχρονη προσφορά της στην Εκπαίδευση στην κα Καραμολέγκου Παντελία  και
– Για την έμπρακτη αγάπη και προσφορά στην Ένωση Πολυτέκνων Σαντορίνης στην κα Μαντώ Στουρνάρα .

Επίσης βραβεύτηκαν οι νέες πολύτεκνες μητέρες Βαμβακούση Μαργαρίτα του Αντωνίου σύζυγος Φουστέρη Παύλου, Πρέκα Χριστίνα του Αντωνίου σύζυγος Γιαννακόπουλου Ιωάννη, Αϊντίνι Βαλμπόνα του Ριζά σύζυγος Αϊντίνι Γκιεργκι, Γκίκα Μαρία του Μιχαήλ σύζυγος Μπουρνέλη Παναγιώτη, Μαργιώλου Βασιλική του Γεωργίου σύζυγος Γκίκα Εμμανουήλ, Χιονίδη Βέρα του Αλέξανδρου σύζυγος Σιγάλα Στυλιανού.

Αφού ολοκληρώθηκε και η ετήσια γενική συνέλευση, όπου έγινε απολογισμός του 2017 και προγραμματισμός για τη νέα χρονιά, η εκδήλωση έκλεισε με την προσφορά δώρων σε όλα τα παιδιά των πολύτεκνων οικογενειών.


* Τα παιδιά που αρίστευσαν ήταν: Φύτρου Μαρουλία-Μαρία του Ευαγγέλου και της Βαρβάρας, Νιώτης Σπυρίδων του Παύλου και της Σταματίνας, Συρίγου Ειρήνη-Άννα του Ανάργυρου και της Καλλιόπης, Σιγάλας Μαρίνος του Αντωνίου και της Παρασκεύης, Σιγάλας Πέτρος του Αντωνίου και της Παρασκεύης, Πρέκα Αικατερίνη του Νικολάου και της Μαρίας, Βελεγράκης Κωνσταντίνος του Ιωάννη και της Μαρίας, Οικονόμου Νιόβη του Παύλου και της Αυγής, Κουλούρης Παναγιώτης του Κωνσταντίνου και της Παρασκευής, Οικονόμου Ηρώ του Παύλου και της Αυγής, Αναπλιώτης Προκόπης του Αντωνίου και της Ζαμπέτας, Φύτρος Μάρκος του Αντωνίου και της Στυλιανής.

** Τα παιδιά που εισήχθησαν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση ήταν: Λυγνού Μαργαρίτα του Χρήστου και της Νικολίνας, Σιγάλα Ειρήνη του Λουκά και της Ευαγγελίας, Οικονόμου Ηρώ του Παύλου και της Αυγής, Γαβρίλη Λυδία του Ιωάννη και της Σόνιας, Νικηφόρου Ιωάννα του Γεωργίου και της Μαριέττας, Πούλης Νικόλαος του Δημητρίου και της Μαρίας.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη