Αμερικανοί ταξιδιωτικοί πράκτορες σε Σαντορίνη και Μύκονο

Για την ετήσια συνάντηση πωλητών του Collette Tours, έπειτα από πρόσκληση της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου

Στη Σαντορίνη και στη Μύκονο θα πραγματοποιείται από σήμερα 25/4 μέχρι και την Πρωτομαγιά η ετήσια συνάντηση των πωλητών του Collette Tours, ενός από τους μακροβιότερους και μεγαλύτερους tour operators των ΗΠΑ.

Στη φετινή συνάντηση, την οποία κατάφερε να φέρει στις Κυκλάδες η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου, συμμετέχουν περισσότεροι από 100 ταξιδιωτικοί πράκτορες απ’ όλη την Αμερική και την Αυστραλία.

Στην Αθήνα όπου έγινε μία πρώτη συνεδρία πριν οι συμμετέχοντες αναχωρήσουν για Σαντορίνη, η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, Αθλητισμού και Πολιτισμού, κα Μαριέτα Παπαβασιλείου, παρουσίασε τους προορισμούς των Κυκλάδων αλλά και της Δωδεκανήσου, με τα ειδικά τουριστικά προϊόντα που προσφέρει κάθε νησί. Επεσήμανε ακόμα ότι η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου λόγω του πολυνησιακού της χαρακτήρα, αποτελεί έναν μοναδικό προορισμό που προσφέρει μία ευρεία γκάμα τουριστικών εμπειριών και εναλλακτικών δραστηριοτήτων, καλύπτοντας τις ανάγκες και προσδοκίες κάθε επισκέπτη.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους σε Σαντορίνη και Μύκονο, τα στελέχη του Collette Tours και οι ταξιδιωτικοί πράκτορες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά και σε βάθος τις ομορφιές των νησιών, με απώτερο στόχο να ενισχύσουν τα προγράμματά τους σε Μύκονο και στη Σαντορίνη, που αποτελούν ήδη δημοφιλείς προορισμούς στις ΗΠΑ, αλλά και να εντάξουν νέα νησιά των Κυκλάδων και της Δωδεκανήσου.

Σύμφωνα με την κυρία Παπαβασιλείου, φιλοξενώντας τους ανθρώπους που διαμορφώνουν τις ταξιδιωτικές τάσεις και διακινούν τις τουριστικές ροές, το Νότιο Αιγαίο βρίσκεται μπροστά στη μοναδική ευκαιρία να ενισχύσει τις τουριστικές αφίξεις από την αγορά των ΗΠΑ και να “ξεκλειδώσει” νέες δυνατότητες προς όφελος όλων των νησιών.

Η ετήσια συνάντηση πωλητών του Collette Tours εδραιώνει την πολύ καλή συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, στο πλαίσιο της οποίας ήδη προβλήθηκαν οι προορισμοί των Κυκλάδων και της Δωδεκανήσου ως “World’s Greatest Vacations” στην αμερικανική τουριστική αγορά μέσα από τα δίκτυα επικοινωνίας του Collette Tours, γνωρίζοντας μεγάλη απήχηση στο αμερικανικό κοινό.

Το Νότιο Αιγαίο θα υποδεχθεί σύντομα ακόμη μία μεγάλη διοργάνωση στον χώρο του τουρισμού, καθώς η Ρόδος θα φιλοξενήσει στις 12-16/5/2019 το συνέδριο “ASTA Ιnternational Showcase” της Ένωσης των Αμερικανών Ταξιδιωτικών Πρακτόρων. Το συνέδριο θα αποτελέσει αφορμή για πιο εντατικές συνεργασίες μεταξύ των ντόπιων επαγγελματιών με τους ταξιδιωτικούς πράκτορες των ΗΠΑ, ώστε να προκύψουν αμοιβαία οφέλη από την προώθηση της Δωδεκανήσου και του Ν. Αιγαίου γενικότερα ως τουριστικού προορισμού.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη