Το Νότιο Αιγαίο στην καρδιά της Νέας Υόρκης

New York Times Travel Show 2018

Στην έκθεση “New York Times Travel Show 2019” που πραγματοποιείται στον εκθεσιακό χώρο Jacob K. Javits Convention Center της Νέας Υόρκης, στις 25-27 Ιανουαρίου 2019 παίρνει μέρος η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη και μακροβιότερη ταξιδιωτική έκθεση για εμπόρους και καταναλωτές στη Βόρεια Αμερική, η οποία φέτος διοργανώνεται για 16η φορά.

Η συμμετοχή της Περιφέρειας (ως συνεκθέτης του ΕΟΤ) στη “New York Times Travel Show 2019”, εντάσσεται στον στρατηγικό στόχο της προσέγγισης και του ανοίγματος της τουριστικής αγοράς των ΗΠΑ. Στο ίδιο πλαίσιο εντάσσεται και η διοργάνωση του διεθνούς συνεδρίου “ASTA International Showcase”, της ετήσιας συνάντησης της μεγαλύτερης ένωσης ταξιδιωτικών πρακτόρων σε παγκόσμια κλίμακα, τον Μάιο στη Ρόδο, καθώς και η φιλοξενία του ετήσιου συνεδρίου του Collette Tours, στα τέλη Απριλίου σε Σαντορίνη και Μύκονο.

Η τουριστική αγορά των ΗΠΑ αποτελεί πρόκληση για εμάς καθώς παρουσιάζει πολλές και σημαντικές δυνατότητες. Οι αφίξεις Αμερικανών επισκεπτών στην Ελλάδα παρουσιάζουν σταθερή αύξηση και οι προοπτικές για το μέλλον είναι εξαιρετικές. (…) Το Νότιοu Αιγαίο, ο πρωταθλητής του Ελληνικού Τουρισμού δε θα μπορούσε να λείπει από τη σημαντικότερη συνάντηση για εμπόρους και καταναλωτές στη Βόρεια Αμερική. Πρόκειται για την καλύτερη συγκυρία για γνωριμία, τη δικτύωση, την προώθηση του τουριστικού προϊόντος του τόπου μας αλλά και τη σύναψη νέων επαγγελματικών συμφωνιών με παράγοντες του τουρισμού“, ανέφερε μεταξύ άλλων η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και Αθλητισμού, κα Μαριέτα Παπαβασιλείου.

Σημειώνεται ότι το 2018, οι επισκέπτες της έκθεσης ξεπέρασαν τους 32.000 σημειώνοντας ρεκόρ συμμετοχής στην ιστορία της και αύξηση 11% συγκριτικά με το 2017. Συμμετείχαν ακόμη περισσότεροι από 600 εκθέτες από 176 χώρες και 10 ευρωπαϊκοί προορισμοί μέσω των επίσημων Τουριστικών Οργανισμών τους. Η εντυπωσιακή αύξηση της συμμετοχής μεταφράζεται από τους διοργανωτές σε αύξηση της εμπιστοσύνης και του ενδιαφέροντος του κοινού για τα ταξίδια αναψυχής.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη