Συνέχεια με ντέρμπι για τον ΑΟ Θήρας

Άλλη μια δύσκολη αναμέτρηση περιλαμβάνει το αγωνιστικό πρόγραμμα του ΑΟ Θήρας που υποδέχεται το Σάββατο 15/2 τον Παναθηναϊκό για την 16η αγωνιστική της Volleyleague.

Η ομάδα της Σαντορίνης, που βρίσκεται στην 2η θέση της βαθμολογίας με 41 βαθμούς, θα κυνηγήσει τη νίκη για να μείνει σε απόσταση αναπνοής (-1) από τον πρώτο Ολυμπιακό, ενώ ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει κι αυτός για το θετικό αποτέλεσμα που θα τον εδραιώσει εντός τετράδας, ώστε να συνεχίσει στη φάση των πλέι οφ.

Στην προηγούμενη αγωνιστική του πρωταθλήματος, ο ΑΟ Θήρας νίκησε εκτός έδρας με 3-1 τον Πανναξιακό, ενώ ο Παναθηναϊκός επικράτησε του Αίαντα με 3-0. Στο μεταξύ μεσολάβησαν και οι αγώνες Κυπέλλου, όπου η Σαντορίνη πέρασε εύκολα από την Ηλιούπολη, δίνοντας παράλληλα στον προπονητή της την ευκαιρία να ξεκουράσει τις βασικές Μπρίνκμαν, Μεντάρο, Χατζηευστρατιάδου και Μερτέκη, ενώ ο Παναθηναϊκός έπαιξε πέντε δυνατά σετ εναντίον του Ολυμπιακού για να ηττηθεί τελικά με 3-2.

Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος να ξεκινήσει στις 19:00 και λόγω της κρισιμότητάς του, η παρουσία των φιλάθλων στις εξέδρες του κλειστού γυμναστηρίου του ΔΑΠΠΟΣ, για να στηρίξουν τις προσπάθειες των αθλητριών, είναι αναγκαία.

Στα άλλα παιχνίδια της 16ης αγωνιστικής, που θα γίνουν όλα το Σάββατο, θα αναμετρηθούν:

  • Άρης – Πανναξιακός στις 18:00
  • Μαρκόπουλο – Πορφύρας στις 18:00
  • Ολυμπιακός – Ηλυσιακός στις 18:00
  • Ηλιούπολη – Θέτιδα Βούλας στις 18:00
  • Αίαντας Ευόσμου – ΠΑΟΚ στις 18:30
[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη