Πρόβα τζενεράλε με “Νομίκεια 2021”, στις 30/9-2/10

Διεθνή χαρακτήρα θα έχουν τα φετινά Νομίκεια, το τουρνουά-θεσμός του ΑΟ Θήρας για το βόλεϊ γυναικών που διοργανώνεται στη μνήμη των ευεργετών της Σαντορίνης, Ευάγγελου και Λούλας Νομικού.

Μία εβδομάδα πριν το πρώτο σερβίς του πρωταθλήματος της Volleyleague γυναικών, το παρκέ του ΔΑΠΠΟΣ θα φιλοξενήσει δυνατές φιλικές αναμετρήσεις, τις πλέον ανταγωνιστικές στην οκτάχρονη ιστορία του θεσμού, ανάμεσα στον ΠΑΟΚ, την ουγγρική Βάσας, του Έλληνα τεχνικού και ομοσπονδιακού προπονητή της Τσεχίας Γιάννη Αθανασόπουλου, του Property Gallery Απόλλωνα Λεμεσού από την Κύπρο και φυσικά τον διοργανωτή ΑΟ Θήρας.

Το πρόγραμμα των αγώνων

Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου
17.30: Π.Α.Ο.Κ. – Βάσας
19.30: Α.Ο. Θήρας – Property Gallery Απόλλων Λεμεσού

Παρασκευή 1 Οκτωβρίου
17.30: Βάσας – Property Gallery Απόλλων Λεμεσού
19.30: Α.Ο. Θήρας – Π.Α.Ο.Κ.

Σάββατο 2 Οκτωβρίου
17.00: Property Gallery Απόλλων Λεμεσού – Π.Α.Ο.Κ.
19.00: Α.Ο. Θήρας – Βάσας

Όλες οι αναμετρήσεις του τουρνουά θα μεταδοθούν μέσω live streaming από το κανάλι του ΑΟ Θηρας στο YouTube. Παράλληλα, μετά από πολλούς μήνες, οι φίλοι του αθλήματος στη Σαντορίνη θα έχουν την ευκαιρία να δώσουν το “παρών” στις εξέδρες του ΔΑΠΠΟΣ, ακολουθώντας τα ισχύοντα πρωτόκολλα και τα μέτρα προστασίας κατά της διασποράς του κορονοϊού. Δείτε λεπτομέρειες στην παρακάτω εικόνα.

Για πρώτη φορά τα Νομίκεια φέτος διεξάγονται σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, πάντα υπό την αιγίδα του Δήμου Θήρας και τη στήριξη του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη