Η Αθήνα στο νέο χειμερινό πρόγραμμα των Jet2.com και Jet2CityBreaks

Την έναρξη των χειμερινών δρομολογίων τους προς την Αθήνα, για πρώτη φορά από δύο βάσεις του Ηνωμένου Βασιλείου, ανακοίνωσαν η Jet2.com και η Jet2CityBreaks. Η ανακοίνωση έρχεται σε συνέχεια του ενισχυμένου πτητικού προγράμματος της εταιρείας για τη φετινή θερινή περίοδο που είναι ήδη σε εξέλιξη.

Η προσθήκη της Αθήνας ως νέου προορισμού για τη Χειμερινή Περίοδο 22/23 ανταποκρίνεται στην ισχυρή ζήτηση των ταξιδιωτών του Ηνωμένου Βασιλείου για πτήσεις και ολιγοήμερες διακοπές (city break) στην ελληνική πρωτεύουσα. Ως εκ τούτου η αεροπορική εταιρεία Jet2.com και η εξειδικευμένη σε πακέτα διακοπών Jet2CityBreaks θα εκτελούν τέσσερις πτήσεις την εβδομάδα από τα αεροδρόμια του Μάντσεστερ και του Μπέρμιγχαμ.

Διαφήμιση
maison_concept_objet_santorini

Αναλυτικά, το πρόγραμμα της Jet2.com και της Jet2CityBreaks για τη Χειμερινή Περίοδο 22/23 για την Αθήνα, έχει ως εξής:

Μπέρμιγχαμ

  • Έως δύο εβδομαδιαίες πτήσεις (κάθε Πέμπτη και Κυριακή) που συνεχίζονται από το καλοκαίρι 2022 έως τις 27 Νοεμβρίου και από τις 16 Φεβρουαρίου έως το καλοκαίρι του 2023.

Μάντσεστερ 

  • Έως δύο εβδομαδιαίες πτήσεις (κάθε Πέμπτη και Κυριακή) που συνεχίζονται από το καλοκαίρι 2022 έως τις 27 Νοεμβρίου και από τις 16 Φεβρουαρίου έως το καλοκαίρι του 2023.

Ο Steve Heapy, CEO της Jet2.com και της Jet2holidays, δήλωσε σχετικά: “Το πρόγραμμά μας στην Αθήνα ξεκίνησε πολύ καλά και γνωρίζουμε ότι θα υπάρξει μεγάλη ζήτηση για πτήσεις και διακοπές city break και τον χειμώνα από πελάτες του Ηνωμένου Βασιλείου και από ανεξάρτητους ταξιδιωτικούς πράκτορες. Όπως πάντα, θέλουμε να προσφέρουμε αυτό που επιθυμούν οι πελάτες μας και οι ανεξάρτητοι συνεργαζόμενοι ταξιδιωτικοί πράκτορες, γι’ αυτό είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη των πτήσεων και των πακέτων city break στην Αθήνα για τη Χειμερινή Περίοδο 23/22, για πρώτη φορά. Είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι που εγκαινιάζουμε αυτό το νέο πρόγραμμα για τον Χειμώνα 22/23, το οποίο αντικατοπτρίζει τη διαρκή δέσμευσή μας σε αυτή τη φανταστική πόλη, ενώ προσφέρουμε στους παραθεριστές περισσότερες επιλογές και ευελιξία.”

Διαφήμιση

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη