22.2 C
Santorini
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Jet2.com/Jet2holidays: Ενισχυμένο πρόγραμμα από Ηνωμένο Βασίλειο για Ελλάδα φέτος το καλοκαίρι

Εδιμβούργο-Σαντορίνη ένα από τα οκτώ νέα δρομολόγια της εταιρείας

Share

Ψήφο εμπιστοσύνης στην ελληνική τουριστική αγορά δίνουν η Jet2.com και η Jet2holidays, που ανακοίνωσαν πολύ μεγάλη ενίσχυση του προγράμματός τους για τη φετινή θερινή περίοδο, διαθέτοντας προς πώληση περισσότερες από 1,1 εκατ. θέσεις από το Ηνωμένο Βασίλειο στην Ελλάδα, αυξημένες κατά 86% σε σχέση με τη θερινή περίοδο του 2019.

Σε κοινή εκδήλωση με τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, ο CEO της Jet2.com και της Jet2holidays Steve Heapy μίλησε για την ανάπτυξη της εταιρείας στην Ελλάδα, καθώς και για τη διαρκή δέσμευση της εταιρείας για περαιτέρω επιτυχημένη πορεία. Τα φιλόδοξα σχέδια της εταιρείας συμπεριλαμβάνουν την έναρξη πτήσεων και πακέτων city break στην Αθήνα για πρώτη φορά φέτος το καλοκαίρι. Ο CEO του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών Γιάννης Παράσχης χαιρέτισε την ανάπτυξη αυτή και υπογράμμισε τη σχέση με την Jet2.com και την Jet2holidays ως ενδεικτικό παράδειγμα της ανοδικής εξέλιξης της κίνησης στο αεροδρόμιο της Αθήνας, καθώς το ταξίδι ανακάμπτει από τις επιπτώσεις της πανδημίας Covid-19.

Διαφήμιση
maison_concept_objet_santorini

Το διευρυμένο πρόγραμμα της Jet2.com και της Jet2holidays περιλαμβάνει πτήσεις από 10 βάσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο προς 15 ελληνικούς προορισμούς: Αθήνα, Κέρκυρα, Χανιά, Ηράκλειο, Κεφαλλονιά, Θεσσαλονίκη, Κω, Καλαμάτα, Λέσβο, Μύκονο, Πρέβεζα, Ρόδο, Σκιάθο, Σαντορίνη και Ζάκυνθο.

Συνολικά, η Jet2holidays θα δραστηριοποιηθεί σε περίπου 175 resorts σε 20 ελληνικούς προορισμούς, με 270 εβδομαδιαία δρομολόγια κατά τις περιόδους αιχμής. Ως προς την διαμονή, η Jet2holidays προσφέρει περισσότερα από 1.100 ξενοδοχεία 2-5 αστέρων και 400 βίλες στην Ελλάδα, δίνοντας στους πελάτες της ασύγκριτη ευελιξία και εύρος επιλογής.

Η επέκταση της Jet2.com και της Jet2holidays για τη θερινή περίοδο 2022 συμπεριλαμβάνει την Αθήνα ως νέο προορισμό, με τέσσερα εβδομαδιαία δρομολόγια μεταξύ της ελληνικής πρωτεύουσας και των αεροδρομίων του Μπέρμιγχαμ και του Μάντσεστερ από τις 14 Απριλίου (δύο εβδομαδιαίες πτήσεις από κάθε βάση). Συμπεριλαμβανομένων αυτών των δύο νέων δρομολογίων προς την Αθήνα, η Jet2.com / Jet2holidays θα εκτελεί συνολικά οκτώ νέα δρομολόγια μεταξύ του Ηνωμένου Βασιλείου και της Ελλάδας φέτος. Οι υπόλοιποι νέοι προορισμοί είναι οι εξής:

– Εδιμβούργο προς Σκιάθο
– Εδιμβούργο προς Σαντορίνη
– Εδιμβούργο προς Πρέβεζα
– Εδιμβούργο προς Χαλκιδική
– Μπρίστολ προς Χαλκιδική
– Γλασκώβη προς Κω

Διαφήμιση

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη