Norwegian Cruise Line: Επιτυχημένη η επανεμφάνιση του Norwegian Escape στην Ευρώπη

Οκτώ πλοία της εταιρείας πλέουν φέτος στα ευρωπαϊκά ύδατα - Η Σαντορίνη στα δρομολόγια των τεσσάρων από αυτά

Στην Ευρώπη επέστρεψε φέτος το καλοκαίρι, για πρώτη φορά μετά το 2015, το Norwegian Escape, το πρώτο κρουαζιερόπλοιο της κατηγορίας Breakaway-Plus της Norwegian Cruise Line που πλέει στα ευρωπαϊκά ύδατα για μια πλήρη σεζόν.

Με homeport τη Ρώμη (Civitavecchia) το πλοίο προσφέρει δρομολόγια 7-11 διανυκτερεύσεων, που περιλαμβάνουν επισκέψεις στους πιο δημοφιλείς προορισμούς της περιοχής, όπως τη Σαντορίνη, τη Μύκονο, τη Νάπολη και το Λιβόρνο, αλλά και “κρυμμένα διαμάντια”, όπως η Βαλέτα και η Μεσσήνη. Πιάνοντας πέντε έως οκτώ διαφορετικά λιμάνια για έως και 13 ώρες στο καθένα και με όχι περισσότερες από δύο συνεχείς ημέρες στη θάλασσα, οι επισκέπτες μπορούν να περάσουν τις μέρες τους εξερευνώντας αρχαία αξιοθέατα και μεσαιωνική αρχιτεκτονική, θαυμάζοντας καλλιτεχνικά αριστουργήματα ή απλώς απολαμβάνοντας μια ποικιλία από γεύσεις της τοπικής κουζίνας.

Διαφήμιση
maison_concept_objet_santorini

Μαζί με το Norwegian Escape που είναι και το μεγαλύτερο (μέγιστη δυναμικότητα 5450 άτομα), συνολικά οκτώ πλοία της NCL πλέουν φέτος το καλοκαίρι στα ευρωπαϊκά ύδατα. Τα υπόλοιπα επτά είναι τα: Norwegian Dawn, Norwegian Epic, Norwegian Gem, Norwegian Getaway, Norwegian Jade, Norwegian Star και Norwegian Prima, με το τελευταίο να είναι το νεότερο μέλος του στόλου της εταιρείας. Εκτός του Escape, η Σαντορίνη περιλαμβάνεται επίσης στα δρομολόγια του Gem και του Jade, ενώ από Οκτώβριο και στου Epic.

“Η Ευρώπη ήταν πάντα κορυφαίος προορισμός για ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο και είναι βασικός προορισμός κρουαζιέρας για την NCL”, δήλωσε ο Χάρι Σόμερ, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Norwegian Cruise Line. “Προσπαθούμε να προσφέρουμε στους νέους αλλά και στους πιστούς επισκέπτες μας ένα ευρύ φάσμα προορισμών και δρομολογίων. Είμαστε ενθουσιασμένοι που η φετινή σεζόν στην Ευρώπη είναι η πιο εκτεταμένη μέχρι σήμερα για την εταιρεία μας, με οκτώ πλοία και περισσότερα από 100 λιμάνια. Η φιλοσοφία μας “Guest First” βάζει τους επισκέπτες μας στο επίκεντρο κάθε απόφασης και εξέλιξης που παίρνουμε, γι’ αυτό συνεχίζουμε να καινοτομούμε στην προσφορά προϊόντων κρουαζιέρας τα τελευταία 55 χρόνια”, συμπλήρωσε.

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη