Σαντορίνη: Υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με την παράταξη του Γ. Χατζημάρκου η Ιουλία Καραμολέγκου

Στο πλευρό του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργου Χατζημάρκου τάσσεται και πάλι, ως υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος της Περιφερειακής Ενότητας Θήρας, η Ιουλία Καραμολέγκου από τη Σαντορίνη.

Η κα Καραμολέγκου, δικηγόρος, έχει υπάρξει η νεότερη εκλεγμένη περιφερειακή σύμβουλος, σε ηλικία 21 ετών, κατά το διάστημα 2010-2014. Από το 2014 συστρατεύεται με την παράταξη του Γιώργου Χατζημάρκου, για τρίτη φορά φέτος ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών της 8ης Οκτωβρίου.

Διαφήμιση
maison_concept_objet_santorini

Βιογραφικό
Η Ιουλία Καραμολέγκου είναι Δικηγόρος, πρώην Περιφερειακός Σύμβουλος Νοτίου Αιγαίου. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Σαντορίνη. Μέλος πολύτεκνης οικογένειας, φοίτησε στα δημόσια σχολεία του νησιού και το έτος 2006 αποφοίτησε από το Γενικό Λύκειο Θήρας, όπου βραβεύτηκε από τον Σύλλογο Πολυτέκνων και το Ίδρυμα Λούλας και Ευάγγελου Νομικού για την εισαγωγή της στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Σπούδασε στο Τμήμα Πολιτικών Επιστημών και Ιστορίας του Παντείου Πανεπιστημίου, από όπου αποφοίτησε το 2010, μετ’ επαίνων. Συνέχισε τις σπουδές της, μέσω κατατακτήριων εξετάσεων, στη Νομική σχολή Αθηνών του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου, στην οποία εισήχθη το 2011 και αποφοίτησε το 2015.

Ίδρυσε δικό της δικηγορικό γραφείο στη Σαντορίνη, όπου διαβιεί μόνιμα με την οικογένειά της. Από το έτος 2019, είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Νάξου, ενώ επαγγελματικά βρίσκεται στο στάδιο σύστασης δικηγορικής εταιρείας και ίδρυσης δεύτερου δικηγορικού γραφείου στην Αθήνα.

Την περίοδο 2010-2014, υπήρξε η νεότερη εκλεγμένη περιφερειακή σύμβουλος, σε ηλικία μόλις 21 ετών.

Είναι παντρεμένη με τον Αντώνιο Συρίγο, με τον οποίο έχουν αποκτήσει τρεις κόρες, την Αικατερίνη, την Νικολέτα και την Χρυσοβαλάντη.

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη