Σύλλογος Στήριξης Γ.Ν. Θήρας: Επιστολή στον Υπουργό Υγείας για την υποστελέχωση του νοσοκομείου

Το θέμα της υποστελέχωσης του Γενικού Νοσοκομείου Θήρας θίγει με επιστολή του προς τον Υπουργό Υγείας Μιχάλη Χρυσοχοΐδη ο Σύλλογος Στήριξης Κ.Υ.-Γ.Ν. Θήρας.

Όπως επισημαίνει ο Σύλλογος, υπάρχει έλλειψη παθολόγου, πνευμονολόγου, μικροβιολόγου, αναισθησιολόγου, οφθαλμιάτρου, ψυχιάτρου, νοσηλευτικού και βοηθητικού προσωπικού.

“Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες της Διοικήτριας του Γενικού Νοσοκομείου Θήρας κας Ελένης Μπορμπουδάκη και του ιατρικού και βοηθητικού προσωπικού, για να αντιμετωπίσουν τα περιστατικά που τους παρουσιάζονται, ο όγκος είναι τόσο μεγάλος, που σίγουρα κάποιοι δεν περιθάλπονται όπως θα έπρεπε”, τονίζει ο Σύλλογος, προσθέτοντας πως γίνεται δέκτης παραπόνων για την κατάσταση υποστελέχωσης που παρουσιάζει το νοσοκομείο.

Ο Σύλλογος Στήριξης του Γ.Ν. Θήρας ζητά από τον Υπουργό Υγείας να αντιμετωπίσει άμεσα αυτή την κατάσταση και με τη δέουσα προσοχή, καθώς “ένας τόπος που αναγνωρίζεται παγκόσμια ως κορυφαίος τουριστικός προορισμός επιβάλλεται να αφήνει τις καλύτερες εντυπώσεις, εκτός από την παγκοσμίου πλούτου φυσική ομορφιά, και με την αξιοπρεπή αντιμετώπιση των προβλημάτων υγείας που μπορεί να κληθεί το νοσοκομείο να αντιμετωπίσει”.

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη