Σαντορίνη: Τα κρουαζιερόπλοια του Οκτωβρίου

Με τέσσερα κρουαζιερόπλοια ξεκινά σήμερα η κρουαζιέρα στη Σαντορίνη τον Οκτώβριο, έναν ακόμα μήνα με τριψήφιο αριθμό αφίξεων και με την κίνηση να διατηρείται σε υψηλά επίπεδα, ανάλογα της περασμένης χρονιάς. Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει και καταγράψει το ημερολόγιο του Atlantea, οι προγραμματισμένες αφίξεις κρουαζιεροπλοίων για φέτος τον Οκτώβριο φτάνουν τις 105, ενώ τον αντίστοιχο μήνα πέρσι ήταν 104.

Με εξαίρεση την τελευταία ημέρα του μήνα, οι αφίξεις θα είναι καθημερινές, με ένα έως έξι πλοία να καταπλέουν στην καλντέρα. Όπως και τους προηγούμενους μήνες, οι ημέρες με σχεδόν ταυτόχρονες αφίξεις πλοίων μεγάλης δυναμικότητας, αναμένονται πιο δύσκολες τόσο για τους επισκέπτες όσο και για τους κατοίκους του νησιού, κυρίως για όσους βρίσκονται στο κέντρο των Φηρών ή κοντά στα σημεία τουριστικού ενδιαφέροντος.

Το ημερολόγιο αφίξεων του Atlantea, που διαρκώς συμπληρώνεται και επικαιροποιείται, μπορείτε να το βλέπετε εδώ. Καταβάλλεται κάθε προσπάθεια, ώστε να είναι σωστά ενημερωμένο.

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη