Ελαφρείς τραυματισμοί μαθητών του Γυμνασίου Μεσαριάς σε σχολική εκδρομή στην Ίο

Για περιστατικό ελαφρών τραυματισμών έξι μαθητών που επέβαιναν στο πλοίο Διονύσιος Σολωμός, στο πλαίσιο ημερήσιας εκδρομής από τη Σαντορίνη στην Ίο, ενημερώθηκε σήμερα (14/5) το μεσημέρι η Λιμενική Αρχή Ίου από τους συνοδούς εκπαιδευτικούς του Γυμνασίου Μεσαριάς Θήρας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με σχετική ενημέρωση από το Λιμενικό Σώμα-Ελληνική Ακτοφυλακή, οι τραυματισμοί των έξι μαθητών προκλήθηκαν από πτώση στις κυλιόμενες σκάλες κατά τον κατάπλου του πλοίου στο λιμάνι της Ίου, ενώ μία 14χρονη εξ αυτών μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Ίου για την παροχή των πρώτων βοηθειών, απ’ όπου και εξήλθε αυθημερόν. Οι μαθητές, μετά το πέρας της εκδρομής τους στην Ίο, επιβιβάστηκαν σε άλλο πλοίο για την επιστροφή τους στη Σαντορίνη.

Διαφήμιση

Μιλώντας στο Atlantea, ο Διευθυντής του Γυμνασίου Μεσαριάς Εμμανουήλ Καραμολέγκος ανέφερε πως ενώ οι μαθητές του σχολείου βρίσκονταν σε σταματημένη κυλιόμενη σκάλα, αναμένοντας να αποβιβαστούν, η σκάλα ξαφνικά τέθηκε σε λειτουργία, με αποτέλεσμα να χάσουν την ισορροπία τους και ο ένας να αρχίσει να πέφτει πάνω στον άλλο. Σε κάποιους από τους μαθητές προκλήθηκαν εκδορές από την πτώση, ενώ η μία μαθήτρια μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Ίου για ράμματα στο κεφάλι.

Για το συμβάν διενεργείται προανάκριση από το Λιμεναρχείο Ίου.

Διαφήμιση
maison_concept_objet_santorini

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea
Διαφήμιση

Σαντορίνη