“Φωτογραφικές Ιστορίες” από την Φωτογραφική Ομάδα Σαντορίνης

Εγκαίνια την Κυριακή 19/5

Κάθε φωτογραφία αποτελεί μια πρόταση για τον τρόπο που βλέπει ο δημιουργός της τον κόσμο και ταυτόχρονα για το πώς βλέπει τη φωτογραφία ως τέχνη. Από την Κυριακή 19/5 ως την Κυριακή 20/6, το κέντρο φωτογραφίας Καστελάνα, στην είσοδο του καστελιού του Πύργου, θα φιλοξενεί την έκθεση “Φωτογραφικές Ιστορίες”, όπου 21 δημιουργοί, μέλη της Φωτογραφικής Ομάδας Σαντορίνης (Φ.Ο.Σ.) θα εκθέσουν τα έργα τους.

Η έκθεση είναι αφιερωμένη στη μνήμη του φωτογράφου και φίλου της Φ.Ο.Σ. Αντώνη Ελευθεράκη.

Συμμετέχουν οι: Αγιορίτου Αργυρώ, Αλεφραγκής Νικόλας, Αναστασόπουλος Αλέξανδρος, Γιάννακας Θανάσης, Γκάλιος Κωνσταντίνος, Δημητράντζου Ευθαλία, Ζορμπάς Μιχάλης, Ηλιοπούλου Αλεξάνδρα, Ήμελλου Θεοδώρα, Κεσίδου Ελένη, Κοκκάκη Ειρήνη, Μελετιάδης Κώστας, Μορίκη Ντίνα, Μπόκας Γρηγόρης, Μπουνταλέ Αντωνία, Νταλαχάνη Πέγκυ, Σιδέρης Ευάγγελος, Σκαρόγλου Αθανάσιος, Τσιτσοπούλου Νάσιας, Χατζηκυριάκου Χρυσούλα. Την έκθεση επιμελείται ο Κώστας Θεοδωρόπουλος, ο οποίος είναι και ο υπεύθυνος της Φ.Ο.Σ.

Τα εγκαίνια θα γίνουν την Κυριακή 19/5, ώρα 19:00, και θα πλαισιωθούν μουσικά από τη Βίκυ Σταθοπούλου στο πιάνο και τη Στέλλα Χατζηδάκη στο τραγούδι.

Η έκθεση πραγματοποιείται με τη χορηγία του Δήμου Θήρας και τη συνδιοργάνωση της Εστίας Πύργου και του κέντρου φωτογραφίας Καστελάνα. Θα είναι επισκέψιμη καθημερινά 10:00-20:00 έως τις 16/6, με ελεύθερη είσοδο.

Διαφήμιση

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
atlantea ημερολόγιο εκδηλώσεων Σαντορίνης
Διαφήμιση

Σαντορίνη