Το Λιμενικό Ταμείο Θήρας στην έκθεση Attica Green Expo 2024

Τελευταία ενημέρωση 29/5 – ώρα 13:00

Στην έκθεση Attica Green Expo 2024, που θα πραγματοποιηθεί από τις 29/5 έως την 1/6 στον χώρο των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων Tae Kwon Do στο Παλαιό Φάληρο, θα πάρει μέρος και φέτος το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Θήρας.

Η Αttica Green Expo είναι μια έκθεση με περιβαλλοντικό και κοινωνικό πρόσημο η οποία συνδέει τους πολίτες με τους δημόσιους και τους ιδιωτικούς φορείς. Βασικός άξονας είναι η ευαισθητοποίηση των πολιτών σε περιβαλλοντικά θέματα, η ενημέρωση για το θετικό οικολογικό αντίκτυπο αλλά και η ανάδειξη της προσπάθειας των εταιρειών, των φορέων και της ΚτΠ σε καινοτόμες δράσεις και πρακτικές που αφορούν τον πλανήτη μας.

Διαφήμιση

Στο πλαίσιο των προσπαθειών που καταβάλλει το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Θήρας για την προβολή της Σαντορίνης ως εναλλακτικού προορισμού ιδιαίτερου περιβαλλοντικού ενδιαφέροντος, το κοινό θα μπορεί να ενημερώνεται από το περίπτερο 17 για τις περιβαλλοντικές του δράσεις.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν την Τετάρτη 29/5, ώρα 15:30, από την Υπουργό Εσωτερικών Νίκη Κεραμέως και τον Υπουργό Επικρατείας Μάκη Βορίδη. Η έκθεση θα είναι επισκέψιμη ως το Σάββατο 1/6, ώρες 09:00-19:00, με ελεύθερη είσοδο.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση

Σαντορίνη