“Feels Like I’m Falling in Love” από τους Coldplay στη σκηνή του Ηρωδείου

Το βίντεο κλιπ κλείνει με ένα νυκτερινό πανοραμικό πλάνο της Ακρόπολης και του Ηρωδείου, υπό τον ήχο του τραγουδιού από τους θεατές που συνέχιζαν να το τραγουδούν

Στον αέρα είναι από χθες (1/7) το πολυσυζητημένο βίντεο κλιπ του τραγουδιού “Feels Like I’m Falling in Love” των Coldplay από το νέο τους άλμπουμ “Moon Music”, το οποίο γυρίστηκε στο Ηρώδειο.

Ύστερα από δύο sold out συναυλίες στις 8 και 9 Ιουνίου στο ΟΑΚΑ, το διάσημο βρετανικό συγκρότημα κάλεσε τους θαυμαστές του από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να συμμετάσχουν στα γυρίσματα του βίντεο κλιπ στο Ηρώδειο. Στο κάλεσμα ανταποκρίθηκαν περίπου 2.500 άτομα, με τα γυρίσματα να πραγματοποιούνται στις 10 Ιουνίου υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Ben Mor.

Διαφήμιση

Το βίντεο, το οποίο είναι γυρισμένο σε ασπρόμαυρο φόντο, ξεκινά με μία γυναίκα που μεταφράζει τους στίχους του τραγουδιού στη νοηματική γλώσσα και ακολουθούν όλα τα μέλη του συγκροτήματος. Στη συνέχεια η κάμερα “ταξιδεύει” στους πρόποδες του βράχου της Ακρόπολης, στο Ωδείο του Ηρώδου του Αττικού, με τους Coldplay να είναι επί σκηνής μαζί με τη μεταφράστρια η οποία συνεχίζει να “τραγουδά” στη νοηματική γλώσσα και το αθηναϊκό κοινό να κάνει αισθητή την παρουσία του τραγουδώντας, χτυπώντας παλαμάκια και μεταφράζοντας με τη σειρά του στη νοηματική το τραγούδι. Το βίντεο κλείνει με ένα εντυπωσιακό νυκτερινό πανοραμικό πλάνο του εμβληματικού μνημείου και τον ήχο του τραγουδιού από τους θεατές που συνέχιζαν να το τραγουδούν.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το συγκρότημα ξόδεψε περίπου 3.000.000 ευρώ για το γύρισμα του βίντεο, κατατάσσοντάς το μεταξύ των πιο ακριβών μουσικών βίντεο όλων των εποχών.

Το άλμπουμ του συγκροτήματος “Moon Music” θα κυκλοφορήσει στις 4 Οκτωβρίου, σε παραγωγή του Chris Martin.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαφήμιση
maison_concept_objet_santorini

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση
atlantea ημερολόγιο εκδηλώσεων Σαντορίνης

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη