31.2 C
Santorini
Παρασκευή, 19 Ιουλίου, 2024

Διήμερη επίσκεψη του Γιάννη Βρούτση στη Σαντορίνη

Θα συνοδεύεται από την αργυρή Ολυμπιονίκη στο άλμα εις ύψος Νίκη Μπακογιάννη και την Olympian και Παγκόσμια Πρωταθλήτρια στο τριπλούν Όλγα Βασδέκη 

Share

Διήμερη επίσκεψη στη Σαντορίνη θα πραγματοποιήσει από αύριο Παρασκευή 19/7 ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης, εκπροσωπώντας την Κυβέρνηση στις καθιερωμένες θρησκευτικές εκδηλώσεις για τον εορτασμό του Προφήτη Ηλία. Μαζί του στη Σαντορίνη θα είναι η αργυρή Ολυμπιονίκης στο άλμα εις μήκος Νίκη Μπακογιάννη και η Olympian και Παγκόσμια Πρωταθλήτρια στο τριπλούν Όλγα Βασδέκη.

Στη διάρκεια της επίσκεψής του, ο κος Βρούτσης θα πραγματοποιήσει διαδοχικές συναντήσεις με τον Δήμαρχο Θήρας Νίκο Ζώρζο, την Έπαρχο Θήρας Ιουλία Καραμολέγκου, τον Αντιπεριφερειάρχη Υγείας Κυκλάδων Χαράλαμπο Δαρζέντα, τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού Λευτέρη Τζούρο, τον Πρόεδρο του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Θήρας Νίκο Νομικό, τον Πρόεδρο των ΤΑΞΙ Θήρας Γιώργο Πελεκάνο και τον Πρόεδρο των ΚΤΕΛ Θήρας Μανώλη Σιγάλα.

Το πρόγραμμά του για την Παρασκευή περιλαμβάνει επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Σαντορίνης στη Βλυχάδα, όπου θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο Μανώλη Προγουλάκη, αθλητές της ιστιοπλοΐας και μικρούς αθλητές από τα αναπτυξιακά τμήματα του ΝΟΣ. Στη συνέχεια θα παραχωρήσει συνέντευξη στην τοπική τηλεόραση μαζί με τη Νίκη Μπακογιάννη και την Όλγα Βασδέκη.

Το Σάββατο 20/7 ο κος Βρούτσης θα παραστεί στην πανηγυρική Θεία Λειτουργία που θα λάβει χώρα στην Ιερά Μονή Προφήτη Ηλία Θήρας, χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Θήρας, Αμοργού και Νήσων κ. Αμφιλόχιου.

Θα ακολουθήσουν συναντήσεις με τον Α’ Αντιπρόεδρο της ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ Μάριο Γαλανό, με τη διοίκηση του Α.Ο. Θήρας καθώς και με εκπροσώπους του αθλητισμού στη Σαντορίνη.

Διαφήμιση

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη