30.2 C
Santorini
Παρασκευή, 26 Ιουλίου, 2024

Athens Crafts – ταξίδι στις παραδοσιακές τέχνες της Αθήνας

Share

Με στόχο να αναδειχθεί η παράδοση και η ιστορία της Αθήνας, όπως αυτή διαμορφώνεται στο πέρασμα των χρόνων, η Marketing Greece σε συνεργασία με τον στρατηγικό της συνεργάτη Aegean, προχώρησαν στην παραγωγή και δημιουργία έξι documentary-style travel videos.

Πρωταγωνιστούν οι άνθρωποι που διατηρούν ακόμα ζωντανές τις παραδοσιακές τέχνες και που μεταφέρουν στον θεατή τις προσωπικές τους ιστορίες. Δίνοντας έμφαση στη συναισθηματική αξία των τεχνών τους και στο πέρασμα αυτών από γενιά σε γενιά, ο ταξιδιώτης έχει την ευκαιρία να περιηγηθεί στην άυλη πολιτιστική κληρονομιά της πόλης, που καταφέρνει να διατηρήσει με πολύ μεράκι μέσα στο σύγχρονο περιβάλλον της.

Διαφήμιση
maison_concept_objet_santorini

Το Athens Crafts | Marble – Μάρμαρο μας μεταφέρει στη διαχρονική τέχνη της επεξεργασίας του μαρμάρου, το Athens Crafts | Clay – Πηλός στην τέχνη της κεραμικής, το Athens Crafts | Wool – Μαλλί στην πιλοποιία, το Athens Crafts | Wood – Ξύλο στην τέχνη της οργανοποιίας, το Athens Crafts | Silk – Μετάξι στην τέχνη της νηματουργίας και το Athens Crafts | Straw – Ψάθα στην τέχνη της χειροποίητης ψάθινης καρέκλας.

Διαφήμιση

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη