Διαδικτυακά σεμινάρια αμπελουργίας από τέλη Σεπτεμβρίου

Το Εργαστήριο Αμπελουργίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε πως στα τέλη Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσουν διαδικτυακά σεμινάρια αμπελουργίας. Οι ακριβείς ημερομηνίες θα ανακοινωθούν σύντομα.

Τα σεμινάρια θα αφορούν κάθε φορά σε συγκεκριμένες επίκαιρες ενότητες και θα πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια δύο συνεχόμενων Σαββατοκύριακων (Παρασκευή απόγευμα και Σάββατο πρωί) με συνολική διάρκεια 16 ωρών. Εφόσον υπάρχει ενδιαφέρον, μία ενότητα θα μπορεί να επαναληφθεί. Σε θεματικές ενότητες που απαιτούν τη διεξαγωγή άσκησης στον αμπελώνα, θα υπάρχει σχετική πρόβλεψη (διά ζώσης ή βιντεοσκόπηση).

Διαφήμιση
maison_concept_objet_santorini

Το πρώτο εκπαιδευτικό πρόγραμμα θα είναι “Η κλιματική κρίση και η προσαρμογή της αμπέλου”.

Οι εκπαιδευόμενοι δεν θα χρειάζεται να έχουν συγκεκριμένο γνωσιακό υπόβαθρο, καθώς το σεμινάριο θα απευθύνεται σε οποιονδήποτε ενδιαφέρεται να γνωρίσει ή να εμπλουτίσει τις γνώσεις του γύρω από την αμπελοκαλλιέργεια.

Τα σεμινάρια οργανώνονται μέσω του Κέντρου Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης (ΚΕΔΙΒΙΜ) του ΑΠΘ και οι συμμετέχοντες θα λάβουν πιστοποιητικό επιμόρφωσης σύμφωνα με το διεθνές πλαίσιο για τη Δια Βίου Μάθηση.

Περισσότερες πληροφορίες μέσω email στο ampeloslab@gmail.com.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη