Miele Professional: 53 χρόνια η κορυφαία επιλογή για τον Έλληνα επαγγελματία

Διαχρονική ποιότητα, κορυφαίες επιδόσεις, αδιαπραγμάτευτη αξιοπιστία είναι κάποια από τα δεκάδες χαρακτηριστικά με τα οποία έχει συνδέσει το όνομά της η Miele Professional.

Σημείο αναφοράς αποτελούν τα πλυντήρια ρούχων της από 7 kg έως 32 kg και οι υψηλότερες στροφές στυψίματος παγκοσμίως (g factor 704), που ελαχιστοποιούν το υπόλοιπο υγρασίας (43%). Ενδεικτικά, το μικρότερο επαγγελματικό πλυντήριο ρούχων 7kg μπορεί να διαχειριστεί έως 69 kg ιματισμού σε 8 ώρες. Παράλληλα, τα σιδερωτήρια PRI εγγυώνται το ταχύτερο και ποιοτικότερο σιδέρωμα στην κατηγορία τους. Τα άριστα και οικονομικά αποτελέσματα πλύσης και στεγνώματος, τα ειδικά πακέτα προγραμμάτων για τον τουρισμό, οι σύντομοι χρόνοι λειτουργίας, η δυνατότητα ενεργοποίησης ειδικών προγραμμάτων απολύμανσης που πληρούν τις υψηλότερες απαιτήσεις υγιεινής παγκοσμίως, τοποθετούν την Miele Professional πρώτη στις επιλογές του Έλληνα επαγγελματία.

Γενιά Benchmark Machines πλυντηρίων και στεγνωτηρίων: Μια τέλεια ισορροπία απόδοσης και επένδυσης

Μια τέλεια ισορροπία, σχεδιασμένη για να ξεπερνάει τα όρια του εφικτού.

Η Νέα Γενιά Benchmark επαγγελματικών πλυντηρίων για φορτία 12-20 kg και αντίστοιχων στεγνωτηρίων της Miele ξεπερνάει τα όρια, φέρνοντας την τεχνολογία και την ακρίβεια σε απόλυτη ισορροπία – αυτήν της τελειοποιημένης τεχνολογίας και των λειτουργιών που διασφαλίζουν εξαιρετικά αποτελέσματα και άψογα συντονισμένες διαδικασίες.

Τα πλυντήρια και στεγνωτήρια της Νέας Γενιάς αποτελούν την πρόταση της Miele Professional για τους επαγγελματίες που η οικονομική λειτουργία είναι βασικό ζητούμενο. Απόδοση και εξοικονόμηση χρημάτων – οι νέες συσκευές Benchmark προσφέρουν την ιδανική ισορροπία.

  • 30% εξοικονόμηση ενέργειας και 20% νερού
  • Πάνω από 90 σταθερά προγράμματα πλύσης, ειδικά πακέτα προγραμμάτων για τον τουρισμό, ειδικά προγράμματα απολύμανσης που συμμορφώνονται με το Ινστιτούτο RKI και επιπρόσθετες κενές θέσεις στη μνήμη
  • Νέες οθόνες αφής, ελεύθερος προγραμματισμός και σύνδεση plug & play με εξωτερικά έξυπνα συστήματα όπως τα δοσομετρικά
  • Σύντομοι κύκλοι πλύσης μόλις 42′ καθώς και στεγνώματος χάρη στο ΑirRecycling Flex όπου ένα ποσοστό του ζεστού αέρα στο στεγνωτήριο επιστρέφει στον κάδο
  • Τεστ αντοχής που εξασφαλίζουν τουλάχιστον 30.000 και 20.000 ώρες λειτουργίας αντίστοιχα για τα πλυντήρια και στεγνωτήρια ρούχων
  • Πόρτα που κλειδώνει με το άγγιγμα του δακτύλου OneFingerTouch και αισθητήρας 3D παρακολούθησης παράκεντρου φορτίου
  • Πατενταρισμένος ανοξείδωτος κυψελωτός κάδος 2.0.

Long Story Short: 125 Χρόνια Ποιότητας – Γιορτάστε μαζί μας και εξοικονομήστε έως 4.500 €

Miele σημαίνει κορυφαία ποιότητα που χτίζει σχέσεις εμπιστοσύνης από το 1899. Με παρουσία στην Ελλάδα εδώ και 53 χρόνια, η Miele Professional έχει θέσει αξεπέραστα πρότυπα στον τομέα της υγιεινής και του καθαρισμού του ιματισμού και των ποτηριών/πιάτων, συνδυάζοντας δεκαετίες εμπειρίας με την πιο εξελιγμένη τεχνολογία ώστε να διασφαλίζει κορυφαία αποτελέσματα με τον πιο οικονομικό τρόπο στον κλάδο του τουρισμού.

Γιορτάστε μαζί μας αυτή την ξεχωριστή επέτειο! Επωφεληθείτε από τις επετειακές μας προσφορές στις επαγγελματικές συσκευές και εξοικονομήστε έως 4.500 € αγοράζοντας ένα από τα προωθητικά μοντέλα μας.

Εδώ θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες.

Η Miele, με παρουσία 38 ετών στη Σαντορίνη, έχει υπογράψει τον εξοπλισμό των μεγαλύτερων ξενοδοχείων και επιχειρήσεων εστίασης. Η επιλογή μιας μάρκας γνωστής για την ποιοτική υπεροχή της αλλά και της ικανότητάς της να εξυπηρετήσει άμεσα τον επαγγελματία σε περίπτωση service αποτελεί το “κλειδί” για την εσωτερική πλύση. Για μια δωρεάν μελέτη χώρου, πρόταση συσκευών και υπολογισμό εξοικονόμησης κόστους η συνεργάτιδα εταιρεία ΖΩΡΖΟΣ Α. ΜΑΡΚΟΣ Α.Ε. βρίσκεται άμεσα και αξιόπιστα δίπλα σας.

ΖΩΡΖΟΣ Α. ΜΑΡΚΟΣ Α.Ε. 
Μεσσαριά Θήρας Τ.Κ. 84700, Τηλ.: 2286032353, 2286032264, e-mail: zorzoskots@gmail.com


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη