Ημεροβίγλι: Ένα πραγματικά επιτυχημένο πανηγύρι

Τελευταία ενημέρωση 2/9 – ώρα 15:05

Ο προαύλιος χώρος της Αίθουσας Ημεροβιγλιανών, φροντισμένος και διακοσμημένος, χθες Σάββατο 31/8, ίσα που χώρεσε τον πολύ κόσμο που ανταποκρίθηκε στο ανοιχτό κάλεσμα για το 1ο Πανηγύρι Ημεροβιγλίου που διοργάνωσε ο νεοσύστατος πολιτιστικός σύλλογος του χωριού.

Το γλέντι άναψε από νωρίς και κράτησε μέχρι τις πρώτες ώρες της Κυριακής, με γνήσια νησιώτικα, με τον Γιάννη Βαρβαρήγο στο λαούτο να ηγείται του μουσικού σχήματος (φωτογραφία πάνω), τη Φωτεινή Παπαδοπούλου στο τραγούδι, τη Γεωργία Μαρίνη στο βιολί, τον Γιάννη Βαζαίο στο κοντραμπάσο και τον Βαλεντίνο Σταματιάδη στα κρουστά.

Μια πλειάδα εθελοντών από το χωριό φρόντισε για το μαγείρεμα και το σερβίρισμα των εδεσμάτων που προσφέρθηκαν σε όλους όσους παρευρέθηκαν – πανήγυρη με καλομαγειρεμένη φάβα, τοματοκεφτέδες, σουβλάκια που ψήνονταν εκείνη την ώρα, κρασί, ρακί και μπύρες.

Μάριος Μπεκιάρης, πρόεδρος Ημεροβιγλίου
Μάριος Μπεκιάρης, πρόεδρος κοινότητας Ημεροβιγλίου

Ο Μάριος Μπεκιάρης, πρόεδρος της κοινότητας Ημεροβιγλίου και αντιπρόεδρος στον Πολιτιστικό και Εξωραϊστικό Σύλλογο του χωριού, ευχαρίστησε από μικροφώνου θερμά όλους για την υποστήριξη και την έμπρακτη συνεισφορά τους και ειδικότερα τους εθελοντές και φίλους που δούλεψαν σκληρά πριν και καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, όπως επίσης και τους χορηγούς και όσους προσέφεραν τα δώρα για τη λαχειοφόρο αγορά.

Ανάμεσα στον πολύ κόσμο ήταν και ο Δήμαρχος Θήρας Νίκος Ζώρζος, ο αντιδήμαρχος, αρμόδιος για το Ημεροβίγλι, Ιάκωβος Λιγνός, αλλά και ο πρόεδρος της επιτροπής πολιτισμού του Δήμου Θήρας Χριστόφορος Ασιμής.

Η όλη διοργάνωση απέσπασε άκρως κολακευτικά σχόλια από τους παριστάμενους, μεγαλώνοντας τη διάθεση στα δραστήρια μέλη του Πολιτιστικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου Ημεροβιγλίου για ακόμα περισσότερες δράσεις. Το 1ο Πανηγύρι Ημεροβιγλίου, που θα καθιερωθεί σε ετήσια βάση, ήταν μόνο η αρχή!

Άξιες αναφοράς και οι επιχειρήσεις που είτε ως χορηγοί είτε με την προσφορά δώρων για τη λαχειοφόρο αγορά συνέβαλαν στη μεγάλη επιτυχία της βραδιάς:

Οι τυχεροί λαχνοί που κέρδισαν τα πλούσια δώρα της λαχειοφόρου αγοράς είναι διαθέσιμοι εδώ.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
atlantea ημερολόγιο εκδηλώσεων Σαντορίνης
Διαφήμιση

Σαντορίνη