Η ομορφιά των Κυκλάδων σε εντυπωσιακά press papier

Προωθητική ενέργεια

Αίολος, Γραμμές, Σταυρός, Σκαλοπάτια και Τρούλος είναι οι πέντε θεματικές της συλλογής BLUESEART που αποτυπώνει χαρακτηριστικές λεπτομέρειες του κυκλαδίτικου τοπίου με έναν εντελώς νέο τρόπο. Κάθε press papier από plexiglass της συλλογής, με υψηλής ποιότητας εκτύπωση Giclee, είναι ένα μικρό έργο τέχνης, που φέρνει τη γοητεία των ελληνικών νησιών πάνω στο γραφείο σας. Η διαφάνεια και η κομψότητα του plexiglass αγκαλιάζουν με έναν ξεχωριστό τρόπο τις φωτογραφίες που μεταφέρουν τη μαγεία και την αυθεντικότητα της ελληνικής παράδοσης και αρχιτεκτονικής.

Ο φωτογραφικός φακός του Βαγγέλη Σπάρταλη έχει αποτυπώσει την ομορφιά των λευκών σπιτιών, των στενών και των γοητευτικών σκαλοπατιών, συνδυασμένη με το βαθύ μπλε του Αιγαίου σε ουρανό και θάλασσα.

Είτε ως προσωπικό δώρο είτε ως διακοσμητικό αντικείμενο, τα press papier της BlueSeart φέρνουν κοντά σας, ανεξαρτήτως εποχής, τον αέρα και το άρωμα των Κυκλάδων. Κάθε κομμάτι είναι κατασκευασμένο με προσοχή στη λεπτομέρεια και προσφέρει μια διαχρονική αίσθηση που συνδυάζει το μοντέρνο με το παραδοσιακό.

Βρείτε τα στο Atlantea eShop εδώ και ταξιδέψτε μαζί τους στην ομορφιά και τη μαγεία των Κυκλάδων!

Και αν θέλετε να στείλετε λίγη κυκλαδίτικη μαγεία στους φίλους σας στο εξωτερικό, θα τα βρείτε και στο eshop του www.santorini.net, που κάνει αποστολές σε όλο τον κόσμο!

Διαφήμιση

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση

Σαντορίνη