Νομίκεια 2024, 1-2 Οκτωβρίου στη Σαντορίνη

Μπαίνοντας στην τελική ευθεία για τις επίσημες ευρωπαϊκές και εγχώριες αγωνιστικές του υποχρεώσεις, ο ΑΟ Θήρας μαζί με την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου διοργανώνει στη Σαντορίνη, κατά το διήμερο 1-2 Οκτωβρίου, το φιλικό τουρνουά γυναικείου βόλεϊ “Νομίκεια 2024”, που είναι αφιερωμένο στη μνήμη των ευεργετών του νησιού Ευάγγελου και Λούλας Νομικού. Υποστηρικτές της διοργάνωσης είναι ο Δήμος Θήρας και το Τμήμα Αθλητισμού και Πολιτισμού του Δήμου Θήρας.

Το “παρών” στο τουρνουά αναμένεται να δώσει και ο Υπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης, συνοδευόμενος από τέσσερις σπουδαίους Έλληνες Ολυμπιονίκες, οι οποίοι με το προσωπικό τους παράδειγμα θα εμπνεύσουν τους παρευρισκόμενους, τονίζοντας τις αξίες του αθλητικού πνεύματος και την επιμονή για την επίτευξη υψηλών στόχων.

Εκτός του ΑΟ Θήρας, στα φετινά Νομίκεια θα πάρουν επίσης μέρος οι ομάδες του Παναθηναϊκού, του Πανιωνίου και του Μίλωνα.

Το πρόγραμμα των αγώνων
Τρίτη 1/10
Παναθηναϊκός-Πανιώνιος στις 17:00
ΑΟ Θήρας-Μίλωνας στις 19:30

Τετάρτη 2/10
Μικρός τελικός στις 15:00
Μεγάλος τελικός στις 18:00

Η είσοδος στο Κλειστό Γυμναστήριο Σαντορίνης (ΔΑΠΠΟΣ) θα είναι ελεύθερη για το κοινό, ώστε οι φίλαθλοι να χειροκροτήσουν τις τέσσερις ομάδες, που υπόσχονται αγώνες υψηλού επιπέδου και συναρπαστικές αναμετρήσεις.

Διαφήμιση
maison_concept_objet_santorini

Στις 8/10 η πρεμιέρα στην Ευρώπη, στις 19/10 στην Ελλάδα
Θυμίζουμε ότι οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΑΟ Θήρας για φέτος ξεκινούν την Τρίτη 8/10 εκτός έδρας, απέναντι στη Γαλατασαράι, για το CEV Challenge Cup. Ο επαναληπτικός αγώνας έχει προγραμματιστεί για μια εβδομάδα μετά, στις 15/10 εντός έδρας. Για το ελληνικό πρωτάθλημα της Volleyleague 2024-2025, το πρώτο σερβίς έχει προγραμματιστεί για τις 19/10 οποτε και ο ΑΘήρας θα υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ για την 1η αγωνιστική


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη