Σαντορίνη: Στο Γ.Ν. Θήρας μεταφέρεται η εθελοντική αιμοδοσία

Share

Ακούστε το άρθρο

Νεότερη ενημέρωση 4/2 – ώρα 18:40
Η Τράπεζα Αίματος Σαντορίνης ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της 69ης εθελοντικής αιμοδοσίας για λόγους ανωτέρας βίας.


Αλλαγές στον αρχικό προγραμματισμό της 69ης εθελοντικής αιμοδοσίας έφερε η έκτακτη συνθήκη στην οποία έχει περιέλθει το νησί εξαιτίας της συνεχιζόμενης σεισμικής δραστηριότητας.

Η αιμοδοσία ξεκίνησε την Παρασκευή 31/1 από το Εμπορείο, όπου συνεχίστηκε και το Σάββατο. Την Κυριακή που θα γινόταν στο Γυμνάσιο Μεσαριάς ακυρώθηκε, ενώ από σήμερα Δευτέρα 3/2 και μέχρι την Τετάρτη 5/2 συνεχίζεται στο Γενικό Νοσοκομείου Θήρας, αντί του Κλειστού Γυμναστηρίου και του ΕΠΑΛ Θήρας που ήταν στο αρχικό πλάνο.

Όπως έγινε γνωστό από την Τράπεζα Αίματος Σαντορίνης, το κλιμάκιο αιμοδοσίας από το ΠΑΓΝΗ θα βρίσκεται στο Γ.Ν. Θήρας μέχρι την Τετάρτη 5/2 κατά τις ώρες 09:00-13:00 και 17:00-20:00.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Σαντορίνη