Ελλάδα Γιορτή Γεύσεις στο Γκάζι μέχρι την Κυριακή

Το περιοδικό αθηνόραμα συνδιοργανώνει, με την Τεχνόπολη και υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων, το φεστιβάλ με τίτλο “Ελλάδα Γιορτή Γεύσεις, Αθηνόραμα“, στην Τεχνόπολη στο Γκάζι, στην Αθήνα, από τις 12 έως τις 14 Απριλίου.

Σύμφωνα με τους οργανωτές πρόκειται για ένα φεστιβάλ ελληνικού γευστικού πολιτισμού που πραγματοποιείται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και όπου η παραγωγική αφρόκρεμα της χώρας θα συναντηθεί με το μεγάλο κοινό που αναζητά τις αυθεντικές και εν πολλοίς τοπικές ελληνικές γεύσεις, ταυτισμένες διαχρονικά με την εθνική μας ταυτότητα.

Τυριά, αλλαντικά, αλίπαστα, ζυμαρικά, ελιές και ελαιόλαδο, αβγοτάραχο, σάλτσες και ντιπ, μανιτάρια και λαχανικά, μπίρες μικροζυθοποιίας, ποτά και κρασιά, αρτοποιήματα, ξίδια και κρέατα, βότανα, ξηροί καρποί, καφέδες, αλάτια, μπαχαρικά, γλυκά και μαρμελάδες, ολόκληρος ο κόσμος των ατόφιων, γνήσιων γεύσεων από άκρη σε άκρη της επικράτειας θα ξεδιπλωθεί στο πρώτο Φεστιβάλ Μικρών Ποιοτικών Ελλήνων Παραγωγών που διοργανώνεται στην Αθήνα.

Φαγητό στο φεστιβάλ
Τέσσερα διακεκριμένα εστιατόρια με Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας από τους Χρυσούς Σκούφους, γύρω από την υψικάμινο, παρουσιάζουν τρεις από τις καλύτερες σπεσιαλιτέ του το καθένα, σε μορφή μεζέ προς € 2 το πιατάκι. Μεταξύ αυτών και η Σαντορινιά Σελήνη του Γιώργου Χατζηγιαννάκη, που θα προσφέρει ντοματοκεφτέ σε πίτα με φάβα, μελιτζανοσαλάτα με χταπόδι καρπάτσιο και φαβατόσουπα με σύγκλινο και λάδι δυόσμου

Σαντορινιό κρασί από τη Santowines
Στο Κτίριο Γ ( Νέοι Φούρνοι) Stand 26.

Μέρες και ώρες λειτουργίας
Παρασκευή 12/4: 16:00-21:00
Σάββατο 13/4: 10:00-21:00
Κυριακή 14/4: 10:00-21:00

Εισιτήρια
Γενική είσοδος: € 5
Εισιτήριο 3 ημερών: € 10
Παιδιά κάτω των 12 ετών δωρεάν

Αναλυτικές πληροφορίες ΕΔΩ

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη