Χρωστήρες: Η τοιχογραφία και η αγγειογραφία της 2ης χιλιετίας π.Χ. σε διάλογο

Συνέδριο με τίτλο: “Χρωστήρες: Η τοιχογραφία και η αγγειογραφία της 2ης χιλιετίας π.Χ. σε διάλογο” θα πραγματοποιηθεί 24 – 26 Μαΐου 2013 στη Σαντορίνη.

Οι εναρκτήριες ομιλίες και οι χαιρετισμοί των συνέδρων θα πραγματοποιηθούν στο Μπελλώνειο Πολιτιστικό Κέντρο, την Παρασκευή 24 Μαΐου με ώρα έναρξης στις 17:00, ενώ το συνέδριο θα συνεχιστεί και θα ολοκληρωθεί στις εγκαταστάσεις του Αρχαιολογικού χώρου του Ακρωτηρίου.

Ένα από τα πλέον ενδιαφέροντα θέματα που έχουν τεθεί σε συζήτηση μεταξύ των συνέδρων είναι “οι επιστήμονες συναντούν τους χρωστήρες, από τις αποθήκες στα αρχαιολογικά εργαστήρια”.

Η επιστημονική επιτροπή του συνεδρίου αποτελείται από τους: Α. Βλαχόπουλο, Ν. Μαρινάτου, Χ. Μπουλιώτη, Χ. Ντούμα. Μεταξύ των προσκεκλημένων του συνεδρίου είναι οι: Β. Αραβαντινός, Ν. Αγγελίδης, Μ. Λουκά, Ν. Σεπετζόγλου, Ι. Φάπας.

Το συνέδριο απευθύνεται σε αρχαιολόγους και συντηρητές έργων τέχνης καθώς και σε όποιον εκδηλώσει το ενδιαφέρον του, ενώ οι εναρκτήριες ομιλίες του θα πραγματοποιηθούν στο Μπελλώνειο Πολιτιστικό Κέντρο (24/5, 17:00) είναι ανοιχτές για το κοινό και τον Τύπο.

Για την αφίσα του συνεδρίου κλικ ΕΔΩ.

Για το πρόγραμμα και τις περιλήψεις των εισηγήσεων κλικ ΕΔΩ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
atlantea ημερολόγιο εκδηλώσεων Σαντορίνης
Διαφήμιση

Σαντορίνη