Η “Θηραϊκή Πολιτεία” για την ανεξαρτητοποίηση Α. Χάλαρη

Η παράταξη της πλειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Θήρας “Θηραϊκή Πολιτεία” σε σχέση με την ανεξαρτητοποίηση του Δημοτικού της Συμβούλου κ. Αντώνη Χάλαρη, ανακοίνωσε, σήμερα 15/5/2013, τα εξής:

“Δεν μας εξέπληξε η ανεξαρτητοποίηση του Αντώνη Χάλαρη. Ήδη από τριμήνου, και πιο πρόσφατα την περασμένη Δευτέρα, ο αρχηγός της παράταξής μας και Δήμαρχος Θήρας τον είχε καλέσει και είχε ζητήσει εξηγήσεις για τη γενικότερη συμπεριφορά του, η οποία δεν ήταν σύμφωνη με τις αρχές της παράταξης και κατευθυνόταν από συγκεκριμένη σκοπιμότητα.

Η Θηραϊκή Πολιτεία, η παράταξη που εκλέχθηκε με ποσοστό 68,39% από την πρώτη Κυριακή, θα συνεχίσει να υλοποιεί το πρόγραμμά της όπως το πράττει μέχρι σήμερα.

Στόχος μας είναι το πραγματικό συμφέρον του τόπου, που αποτελεί αδιαμφισβήτητα και το πραγματικό συμφέρον των κατοίκων αυτού του νησιού.

Η πρακτική των μικροπολιτικών συμπεριφορών δεν αγγίζει και δεν αφορά στην παράταξή μας. Άλλωστε η συμπεριφορά του καθένα κρίνεται από τις πράξεις του. Διαθέτουμε την υπομονή να παρακολουθήσουμε την πορεία του Αντώνη Χάλαρη και ελπίζουμε να μην επιβεβαιωθούμε.”

Σημείωση σύνταξης:

Το πλήρες κείμενο της επιστολής του κ. Αντώνη Χάλαρη, όπως δημοσιεύθηκε στον δικτυακό τόπο “Νέα της Σαντορίνης”, στις 14/5/2103, έχει ως εξής:

“Αγαπητοί συμπατριώτες και συμπατριώτισσες

Πριν από 3 χρόνια αποφάσισα να ασχοληθώ με τα κοινά και το Δήμο επειδή είχα μεγάλη επιθυμία να βοηθήσω το τόπο μου, όλα τα χωριά, τους κατοίκους της Σαντορίνης και της Θηρασιάς , όλους τους επαγγελματίες και κυρίως τους ψαράδες .

Δυστυχώς διαπίστωσα ότι παρά τη προσπάθειά μου και παρά τα όσα είχαμε υποσχεθεί προεκλογικά πολλά πράγματα δεν προχώρησαν με αποτέλεσμα να διαμαρτύρονται δίκαια οι πολίτες.
Εγώ δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός, είμαι ένας από τους χιλιάδες επαγγελματίες που βλέπουν τα πράγματα να πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο.

Περίμενα μεγαλύτερη στήριξη στον επαγγελματία, στον απλό δημότη , να είμαστε κάθε μέρα κοντά του και να αφουγκραζόμαστε το πόνο και την αγωνία του.

Δυστυχώς αυτά δεν έγιναν. Ο Δήμος ασχολείται με πράγματα που δεν ακουμπούν ούτε τον κόσμο ούτε τους επαγγελματίες.

Για αυτό το λόγο σας δηλώνω πως από σήμερα Τρίτη 14 Μαίου δεν ανήκω πλέον στη Δημοτική Παράταξη Θηραϊκή Πολιτεία και θα είμαι ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος.

Υπόσχομαι σε όλους πως στο διάστημα που ακολουθεί θα είμαι καθημερινά δίπλα τους και θα αγωνίζομαι για τα δίκαια αιτήματά τους.”

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Σαντορίνη