Οι Imam Baildi live στο Casablanca Soul Bar

Μετά από έναν ιδιαίτερα δραστήριο χειμώνα με πολλές εμφανίσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, οι Imam Baildi ετοιμάζονται για τα καλοκαιρινά τους ταξίδια σε όλη την Ελλάδα.

Η συνταγή είναι γνωστή και δοκιμασμένη πλέον σε κάθε είδους κοινό: 8 άτομα επί σκηνής συνδυάζουν τη μοναδική ατμόσφαιρα των παλιών ελληνικών τραγουδιών με τις δικές τους μουσικές παρεμβάσεις. Ο Ζαμπέτας συναντά το hip-hop, το μπουζούκι φλερτάρει με το electro swing, τα βαλκανικά πνευστά μιξάρονται με latin ενορχηστρώσεις και η νοσταλγική φωνή της Ρένας Μόρφη εναλλάσσεται με την εκρηκτική σκηνική παρουσία του MC Yinka.

Την Κυριακή 23/6 και τη Δευτέρα 24/6 η παρέα των Imam ετοιμάζεται για live εμφανίσεις στη Σαντορίνη, στο Casablanca Soul Bar στα Φηρά, παίζοντας τις πολυαγαπημένες της μουσικές αλχημείες, αλλά και κομμάτια από το καινούριο album που αναμένεται να κυκλοφορήσει στα τέλη του 2013, μεταξύ των οποίων και το “Σημείωμα”, το πρώτο κομμάτι σε μουσική και στίχους των Imam Baildi, το οποίο έχει ήδη αγαπηθεί από το μουσικό κοινό της Αθήνας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
atlantea ημερολόγιο εκδηλώσεων Σαντορίνης

Σαντορίνη