Ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες για το Διοικητικό Συμβούλιο του ΞΕΕ

Το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο της Ελλάδας (ΞΕΕ) ανακοίνωσε τα ονόματα των ξενοδόχων που κατέθεσαν τα δικαιολογητικά τους, προκειμένου να συμμετέχουν ως υποψήφιοι στις εκλογές, που θα διενεργηθούν στις 22 & 23 Σεπτεμβρίου 2013 για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Οι Κυκλάδες συγκροτούν την 6η Εκλογική Ομάδα (σε σύνολο 12) και εκλέγουν τρεις συμβούλους, δύο από τα ξενοδοχεία 3, 4 και 5 αστέρων και έναν από τα ξενοδοχεία 1 και 2 αστέρων.

Οι υποψήφιοι για τις τρεις θέσεις των Κυκλάδων είναι οι εξής πέντε:

Για την υποομάδα ξενοδοχείων 3*, 4*, 5*:
Πίττας Γιώργος, Ξενοδοχείο: Χωριό Λεύκες, στις Λεύκες της Πάρου, 4*
Καραμολέγκος Εμμανουήλ, Ξενοδοχείο: Μελτέμι Σουίτες, στην Περίσσα Σαντορίνης, 4*
Χάλαρης Σπυρίδων, Ξενοδοχείο: Θέα Σαντορίνης, στο Ακρωτήρι Σαντορίνης, 3*
Κατσάρας Ευάγγελος, Ξενοδοχείο: Πριγκίπισσα της Νάξου, στον Άγιο Γεώργιο Νάξου

Για την υποομάδα ξενοδοχείων 1*,2*:
Μαργαρίτης Ιωάννης, Ξενοδοχείο: Μπαρμπούνι, στη Χώρα Νάξου

Στις εκλογές δε συμμετέχει, για πρώτη φορά, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Μυκόνου και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δήμο Μυκόνου, κ. Ανδρέας Φιορεντίνος.

Στη Σαντορίνη, στην υποομάδα των ξενοδοχείων 3*,4*,5*, πέραν του Προέδρου της τοπικής Ένωσης Ξενοδόχων, κ. Εμμανουήλ Καραμολέγκου, υποψηφιότητα κατέθεσε και ο κ. Σπυρίδων Χάλαρης ως εκπρόσωπος του ξενοδοχείου “Θέα Σαντορίνης”, στο Ακρωτήρι. Ερωτηματικά δημιουργεί το γεγονός ότι ξενοδοχείο με αυτό το όνομα δε λειτουργεί – από όσο γνωρίζουμε – στο Ακρωτήρι. Ενδεχόμενα η υποψηφιότητα να αφορά στο “Ατλαντίδα”, στο Ακρωτήρι, που είναι ιδιοκτησίας Χάλαρη. 

Μία θέση στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΞΕΕ είναι ιδιαίτερα σημαντική για έναν προορισμό και είναι βέβαιο ότι ο ανταγωνισμός θα είναι μεγάλος ανάμεσα στη Σαντορίνη, τη Νάξο και την Πάρο. Η ύπαρξη και δεύτερης υποψηφιότητας από τη Σαντορίνη θα διασπάσει τις ψήφους και θα μειώσει την πιθανότητα εκλογής υποψηφίου από το νησί.

Ο πλήρης κατάλογος των υποψηφίων, για το Διοικητικό Συμβούλιο του ΞΕΕ, είναι διαθέσιμος ΕΔΩ.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη