Γιορτή της Βεντέμας την Παρασκευή στη Θηρασιά

Η Ένωση Συνεταιρισμών Θηραϊκών Προϊόντων θα πραγματοποιήσει μεθαύριο Παρασκευή 23 Αυγούστου την καθιερωμένη “Γιορτή της Βεντέμας στη Θηρασία” με την οποία γιορτάζει κάθε χρόνο τον τρύγο στο νησί της Θηρασίας.

Η φετινή μάλιστα Γιορτή έχει ενταχθεί στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας “2013 Έτος Γαστρονομίας στη Σαντορίνη”. Η εκδήλωση θα γίνει στις 20:30 στον οικισμό του Ποταμού.

Η εκδήλωση αφιερώνεται στους αμπελουργούς που συνεχίζουν με αφοσίωση την αμπελουργική παράδοση και την καλλιέργεια των εξαιρετικών τοπικών ποικιλιών σταφυλιού στο νησί της Θηρασίας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης  θα παρουσιαστεί θεατρική παράσταση από την θεατρική ομάδα του Ακρωτηρίου και θα ακολουθήσει παραδοσιακό γλέντι με ζωντανή μουσική, χορό, φαγητό και κρασί. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Για την εξυπηρέτηση των επισκεπτών θα πραγματοποιηθεί δρομολόγιο με λάντζα από το Αμμούδι προς τη Ρίβα στις 20:00 το βράδυ. Το δρομολόγιο της λάντζας για την επιστροφή από τη Ρίβα προς το Αμμούδι θα πραγματοποιηθεί στη 01:00 μετά τα μεσάνυχτα.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
atlantea ημερολόγιο εκδηλώσεων Σαντορίνης

Σαντορίνη