Εκλογές ΞΕΕ: Στην τελική ευθεία

Πλησιάζουν οι ημερομηνίες των εκλογών για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου στο Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο της Ελλάδας (ΞΕΕ). Συγκεκριμένα οι εκλογές θα διενεργηθούν στις 22 & 23 Σεπτεμβρίου 2013, ηλεκτρονικά μέσω του ειδικού πληροφοριακού συστήματος “ΖΕΥΣ” το οποίο έχει αναπτύξει και υποστηρίζει τεχνολογικά η Ανώνυμη εταιρεία του Ελληνικού Δημοσίου με την επωνυμία “Εθνικό Δίκτυο Έρευνας και Τεχνολογίας” (ΕΔΕΤ Α.Ε.).

Οι Κυκλάδες συγκροτούν την 6η Εκλογική Ομάδα (σε σύνολο 12) και εκλέγουν τρεις συμβούλους, δύο από τα ξενοδοχεία 3, 4 και 5 αστέρων και έναν από τα ξενοδοχεία 1 και 2 αστέρων.

Εμμανουήλ Καραμολέγκος
Γεώργιος Πίττας

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Σαντορίνης κ. Εμμανουήλ Καραμολέγκος και ο γνωστός από την πρωτοβουλία για το “Ελληνικό Πρωϊνό”, κ. Γεώργιος Πίττας, από την Πάρο, συγκεντρώνουν τις μεγαλύτερες πιθανότητες να καταλάβουν τις θέσεις των δύο συμβούλων που αντιστοιχούν στα ξενοδοχεία 3, 4 και 5 αστέρων των Κυκλάδων.

Βέβαιη είναι η εκλογή του κ. Ιωάννη Μαργαρίτη από τη Νάξο, για τα ξενοδοχεία 1 και 2 αστέρων, καθώς δεν υπάρχει άλλος υποψήφιος από τις Κυκλάδες.

Σημαντική σημείωση

Προϋπόθεση για τη συμμετοχή στις εκλογές είναι η εγγραφή στους εκλογικούς καταλόγους του ΞΕΕ. Το ΞΕΕ έχει αποστείλει σε κάθε ξενοδόχο συστημένη επιστολή, η οποία περιέχει ένα σύνδεσμο (URL) μοναδικό για κάθε κατάλυμα. Ακολουθώντας τον θα μπορέσετε να επιβεβαιώσετε τα στοιχεία σας και να συμπληρώσετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τον αριθμό κινητού τηλεφώνου που θα χρησιμοποιηθούν για την ταυτοποίησή σας στη διαδικασία της ψηφοφορίας.

Αναλυτικές πληροφορίες για τη διαδικασία των εκλογών είναι διαθέσιμες στη διεύθυνση https://ekloges.grhotels.gr

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη