Επιστολή Καμπουράκη για την άμεση επαναλειτουργία της Πρωτοβάθμιας Υγειονομικής Επιτροπής

Την παρέμβαση του αρμόδιου αντιδημάρχου κου Νίκου Καμπουράκη προς τον ΕΟΠΥΥ προκάλεσε η παύση λειτουργίας της Πρωτοβάθμιας Υγειονομικής Επιτροπής του ΙΚΑ ΤΕΑΜ Θήρας, στα τέλη Σεπτεμβρίου, λόγω λήξης των συμβάσεων έργου των μελών της.

Με σημερινή (23/10) του επιστολή προς τη Γενική Διεύθυνση του ΕΟΠΥΥ, ο κος Καμπουράκης τοποθετείται επί του θέματος ως εξής:

“Κύριοι,

Ενημερωθήκαμε ότι από 23/9/2013 δεν λειτουργεί η Πρωτοβάθμια Υγειονομική Επιτροπή του ΙΚΑ ΤΕΑΜ Θήρας, επειδή έληξαν οι συμβάσεις έργου ιατρών, οι οποίοι ήταν μέλη της Επιτροπής.

Παρακαλούμε όπως ενεργήσετε τάχιστα και ορίσετε μέλη της επιτροπής, ιατρούς από την Περιφέρειά μας, με τους αναπληρωτές τους, προκειμένου να ξεκινήσει η λειτουργία της και να εξυπηρετήσει τους ασφαλισμένους των Ταμείων.

Η μη λειτουργία της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής στην νήσο Θήρα και η αναγκαστική μετάβαση των ασφαλισμένων στην Σύρο, καταστρατηγεί τον όρο περί νησιωτικότητας, δημιουργεί οικονομικά προβλήματα στους μετακινούμενους ασφαλισμένους ιδιαίτερα σήμερα που η οικονομική δυσπραγία κλονίζει την κοινωνία μας.”

 

 

 ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη